“Familie vennlig restaurant”

Vurdert som nr. 33 av 889 Restauranter i Århus
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god mat for hele familien. Godt utvalg av både forretter, salater, kjøtt typer og tilbehør. Hyggelig betjening.
Vi feiret bursdag og alle likte maten.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, wibeckeodegardjo2018

Anmeldt 23. april 2019 via mobile enheter

Var der i påsken, med er vennepar. Nydelig mat, og hyggelig betjening Har vært på Flammen Ålborg tidligere, så vi visste hva vi kunne forvente på denne buffet-restauranten. Første gang man besøker Flammen, bør man passe så så man ikke forspiser seg, da det er så my godt man har lyst til å smake på. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Oyvind66
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Vi var i Århus på katteutstilling, og dro til Flammen for å spise middag. De hadde veldig god mat, buffet, hvor man kan spise så mye man vil. Man kan velge ulike forretter først. De står og griller ulikt kjøtt som man kan velge. Prøvde okse, kalv og lam. Det var veldig godt.

Takk, KnutL105
Anmeldt 26. juli 2018

Sørg for å være skikkelig sulten når du skal hit. Vi var fem gutter på tur som fikk anbefalt dette stedet. Det hold helt klart mål, God mat og topp service.
Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Cardriver63Norge
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Innfridde ikke. Hadde bedre matpplevelse i Randers. Servicen var bra
Lokalet var veldig varmt og det var ubehagelig å sitte der.

Takk, Bjarne M

Reisende som så på Restaurant Flammen Aarhus, så også på

Århus, East Jutland

Har du vært i Restaurant Flammen Aarhus? Del dine erfaringer!