“Gourmettur med sushi lunch”
Anmeldelse av Sushi Springtime

Sushi Springtime
Vurdert som nr. 18 av 700 Restauranter i Århus
Prisklasse: USD 29 - USD 66
Kjøkken: Sushi
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019

Springtime leverer igjen ! Åpnet opp 1 time før, eksklusivt for oss, en gruppe på 10.
Vi fikk super service, deilig kimchi, fantastiske dumplings og ikke minst. Enkel og ren deilig klassisk sushi i overflod. Alle 10 var imponert. Tusen tusen takk for oss. Vi kommer plutselig tilbake. Umulig å reise til aarhus uten å ha et lite måltid her !
Super bra, rimelig og veldig hyggelig!
Tusen takk for oss!
Mvh: Kjetil

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Kjetil J

Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

To sultende mager og en aktiv baby ble meget fornøyd med sushien her. Babyen fikk også ris og små agurker skåret opp. Førsteinntrykket av stedet var skuffende, så stengt ut og lokalet så slitent ut. Service og maten overveiende for lokalet utseende. De tok kun dankort eller kontanter, men minibank lå rett i nærheten.

Dato for besøk: august 2017
Takk, solacer
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Litt enkel innredning, men meget god Sushi. Hyggelig betjening. Må vente litt på maten, mén det er verdt det.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Bjørn O
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Ble tatt imot av en søt og hyggelig dame som tok oss varmt imot. Menyen er oversiktlig og OK å forstå. Bestilte en sushi for to med ett utvalg av litt forskjellig. Maten var god, men kunne ønsket oss litt flere alternativer når det kom til retter sammensatt fra restauranten for å få smakt på litt mer ukjente ting. God matopplevelse!:)

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 702kristinab
Anmeldt 27. oktober 2015

Meget god, fersk sushi, vi hadde en veldig hyggelig middag her. En person som gjør alt, lager mat, tar bestilling osv. Vi var kun få bord, så ventetiden var ikke lang, I tillegg fikk vi "venterett" på huset. Kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2015
3  Takk, kristint783

Reisende som så på Sushi Springtime, så også på

Århus, East Jutland

Har du vært i Sushi Springtime? Del dine erfaringer!