“Veldig bra”

Kjøkken: Sushi
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Vi er glad i sushi og lette opp et sted i Århus med gode anmeldelser. Dette sto til forventningen, høy kvalitet på mat og en riktig god vin fikk vi også. Tommel opp😄

Dato for besøk: juli 2023
Takk, annebergeb

Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Fem venner besøkte for middag og vi ble ikke skuffet! Service var oppmerksom og hyggelig. Fire av oss bestilte en luksus sushi meny og ble alle fornøyd med maten. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Halvor58
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Enkelt og litt slitent lokale, og ikke verdens raskeste service, men hyggelig sted og veldig god sushi!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 583livb
Anmeldt 7. februar 2019

Springtime leverer igjen ! Åpnet opp 1 time før, eksklusivt for oss, en gruppe på 10.
Vi fikk super service, deilig kimchi, fantastiske dumplings og ikke minst. Enkel og ren deilig klassisk sushi i overflod. Alle 10 var imponert. Tusen tusen takk for oss. Vi kommer plutselig tilbake. Umulig å reise til aarhus uten å ha et lite måltid her !
Super bra, rimelig og veldig hyggelig!
Tusen takk for oss!
Mvh: Kjetil

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Kjetil J
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

To sultende mager og en aktiv baby ble meget fornøyd med sushien her. Babyen fikk også ris og små agurker skåret opp. Førsteinntrykket av stedet var skuffende, så stengt ut og lokalet så slitent ut. Service og maten overveiende for lokalet utseende. De tok kun dankort eller kontanter, men minibank lå rett i nærheten.

Dato for besøk: august 2017
Takk, solacer

Reisende som så på Sushi Springtime, så også på

Har du vært i Sushi Springtime? Del dine erfaringer!