Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var 2, bestilte 3 småretter”
Anmeldelse av Restaurant Rømer

Restaurant Rømer
Vurdert som nr. 108 av 634 Restauranter i Århus
Prisklasse: USD 10 - USD 63
Kjøkken: Dansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi var 2, bestilte 3 småretter og en pin fritt. Det var en grei lunsj, rettene var veldig små. Er du sulten gå et annet sted.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 257 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2019

Ved Aaboulevarden, sentralt i Århus, ligger restaurant Rømer med en åpen og spennende interiørløsning. Her spiste jeg, såvidt jeg evt, for første gang kolmule. Nesten rart, så mye fisk som jeg spiser har jeg aldri smakt denne lille torskefiskene som gjerne går på dypet. Det er store forekomster av den, men den har hittil mest vært brukt industrielt.
Så opplevde vi at den var fantastisk god, som hovedingrediens i en fiskegryte jeg mer enn gjerne anbefaler! Ung, hyggelig og oppmerksom betjening er også noe vi husker fra besøket. Hyggelige priser!

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frank W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Servitøren som kom til bordet var lite oppmerksom. Servitrisen som kom var hyggelig og hjelpsom. Maten var god.

Dato for besøk: september 2019
Takk, monicai499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Ved en tilfeldighet ramlet jeg inn med min mann og vår 14 åring. Vi ble møtt av en varm atmosfære, og smilende jenter i serveringen. Vi spiste tapas med spennende smaker. God drikke. Super oppfølging under hele måltidet. Hærlig urbant sted ( ikke for hipt heller), anbefales på det varmeste. Takk for oss!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Y714FFlindah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Satt oss inne pga varmen, gjeng på 6stk.
Etter maten ble servert var vi ignorert av staffen.
Smakløs burger, skulle klage men kom aldri noen bort.
Aldri igjen!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Relax763345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Rømer, så også på

 
Århus, East Jutland
 

Har du vært i Restaurant Rømer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din