Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 158
Hotels.comUSD 158
Official HotelUSD 162
PricelineUSD 157
TravelocityUSD 158
getaroom.comUSD 166
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (682)
Filtrer anmeldelser
683 resultater
Vurdering fra reisende
243
280
97
43
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
280
97
43
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 683 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Rommene var interiørmessig fine og nye. Senga var god. Litt dårlig luft, siden d ikke var noe aircondition, kun et klimaanlegg...og vinduene gikk ikke å åpne. Bordvifta hjalp oss å få ligge sirkulasjon. Siden d var under 20 grader og sola ikke sto rett på gikk det fint. Vi bodde på 607, og hadde fin utsikt ned på foodstreet, der d anbefales et besøk for alle som liker god mat Rommene var lydtette ! Badet var fint, men døra til toalett/dusjen skrangla og slo voldsomt, glass mot glass. Ellers var d rent og pent ! Gardinene var lange og tette i stoffet, men d hjelper lite når glippen på siden slipper inn mye lys, å skinner deg i tryne kl 4 om morran Pynteputer og sengeteppe hører ikke hjemme i disse koronatider ! Pyntepute la de oppå min pute, som jeg har liggi på...og det gjør de altså med alle som bor på rommene. (Spytt, snørr, sikkel, øyevæske ol) Det er svært urenslig å maner ikke til god hygiene ift korona. Heller ikke blader bør ligge tilgjengelig i disse dager. Pluss at man kan velge type pute Frokosten var VELDIG begrensa i disse tider. Alt lå i skåler. Hyggelige respsjonister og kelnere

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 1kristinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her som familie på to hjørnerom. Hjørnerommene er større enn vanlige rom og har utsikt i to retninger. Det betyr at det er mye lys og fin utsikt. Den eneste ulempen med så mye vinduer er at det kan bli litt varmt. Hotellet holder høy standard og det er hyggelig personalet. Det er parkering i kjelleren med gratis lading av elbil. Frokosten er god men ikke helt på topp. De har et hyggelig barområde.

Hotellet er rett ved siden av matmarkedet hvor det er mange forskjellige restauranter under samme tak. Vi var der flere kvelder. I tillegg er gågatene kun noen hundre meter å gå til og derfor er plasseringen av hotellet veldig godt. Fint sted å bo i Århus.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Flemming Poulsen, General Manager på Comwell Aarhus Dolce By Wyndham, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kære 558christiank

Tak fordi I tager jer tid til at give feedback på jeres ophold.

Vi sætter stor pris på de positive kommentarer, og vil stræbe efter at også morgenmaden scorer helt i top næste gang.

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Hadde bestilt rom med ønske om utsikt, noe som ble gjentatt ved innsjekking. Vi fikk utsikt, men det var mot havnen (industri) og ikke mot byen. Vil anbefale å be om det siste. Hotellets plassering er sentral og du har gangavstand Tim det meste.
Rommet er ikke stort, men fungerer. Det er en spesiell løsning med dører på dusj/toalett som sikkert ikke faller i smak hos alle. Sengen var ordentlig sliten og den var ikke spesielt god.
Frokosten var helt OK, med unntak av at det nesten ikke ble ryddet av bordene og at det ikke er plasser nok til alle. Dette er for dårlig!
Sitter igjen med inntrykk av et hotell som ser flott ut fra utsiden, men som ikke klarer å leve opp til det du ser. Tror det finnes bedre alternativer i Århus.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
leiandreahofman, Receptionist på Comwell Aarhus Dolce By Wyndham, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2019
Google-oversetting

Kære WikeM,

Tusinde tak for dit review og din feedback. Jeg er glad for at se at i overordnet set har haft et godt ophold her på Comwell Aarhus og haft god brug af vores centrale placering.

Dg er jeg er ked af at i syntes at udsigten er så god som forventet, men på trods af det så håber jeg at i har haft det rigtig godt alligevel.

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde velkommen igen næste gang turen går til Aarhus, og i er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen:
Anders Jensen,
Comwell Aarhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019

Stort fint rom med god plass. Veldig bra bad og funksjonell dusj. Sentralt beliggende i Aarhus og ikke av de dyreste. Flott utsikt utover havnen og sjøen siden vi bodde høyt oppe. Veldig hyggelig betjening som gir god informasjon om hotellet mv ved ankomst. God og variert frokost. Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicoline R, Guest Relations Manager på Comwell Aarhus Dolce By Wyndham, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2019
Google-oversetting

Kære Kaj,

Mange tak for en fin feedback. Det er dejligt at se, at I har haft et godt ophold med en tilhørende god service.

Vi har været glade for at have haft jer boende og håber vi kan byde velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Nicoline Håkansson
Comwell Aarhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Overnattet 2 netter på dette hotellet.
Ganske sentral beliggenhet, bare en 15 min inn til sentrum av Århus.
Ble møtt i resepsjonen av en meget hyggelig resepsjonist som informerte godt om hotellets fasiliteter. Fikk også gode tips om restauranter i nærheten.

Rommene er av grei størrelse med separat stort bad, med en veldig bra dusj, stor om romslig
Utsikten er det ikke mye og si på da vi fikk rom høyt opp.
Men rommene har noe minus.
Sengen er bygd opp på en aluminiumsramme som er bredere enn selve madrassen, noe som resulterte i at jeg slo leggen flere ganger, veldig dum og irriterende løsning.

Rommene har IKKE ac, kun klima.
Når vi ankom var det 28 grader og regn så varmen på rommet var uutholdelig. Og selvfølgelig så fikk vi ikke åpnet vinduene siden vi var høyt opp.
Så umiddelbart ifra i resepsjonen, og det eneste de kunne bidra med var en lusen vifte. Sov ikke mye de nettene jeg var der.

Frokosten prøvde vi ikke da vi ønsket å spise ute.

Pluss for parkering i p.hus under hotellet.
Ingen reservasjon mulig, førstemann til mølla altså.

Tror ikke jeg besøker dette hotellet igjen, ihvertfall ikke på sommeren.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, GinAndTonic32
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nicoline R, Receptionist på Comwell Aarhus Dolce By Wyndham, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019
Google-oversetting

Kære Gæst,

Mange tak fordi du tog dig tid at dele din feedback hos os.

Jeg er ked af at høre at vores sengeramme har været generende for jer. Det er selvfølgelig ikke hensigten med designet. I forhold til den varme temperatur på værelset, så skyldes det desværre at vi har haft en varm sommer og vores ventilationssystem har haft problemer med at holde temperaturen på værelserne nede - det beklager vi mange gange for.

Derudover, så håber jeg at resten af jeres ophold har været tilfredsstillende.

Det har været en fornøjelse at have jer boende og jeg håber at kunne byde jer velkommen tilbage igen en anden gang.

Med venlig hilsen/Best regards
Comwell Aarhus

Lei Andrea Hofman
Receptionist
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Switchboard: +45 8672 8000
leho@comwell.com
comwell.com
comwell.com/om-comwell/persondatapolitik
CVR: 35397493

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser