“Fantastisk mat, super service”
Anmeldelse av KöD Aarhus

KöD Aarhus
Vurdert som nr. 12 av 693 Restauranter i Århus
Prisklasse: USD 24 - USD 47
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, super service i flotte omgivelser. Vi er meget fornøyde med alt og kommer gjerne tilbake.

Takk, marianneroy

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger til kjøttmåltidet vi skulle innta, med alt det skulle innebære av deilig tilbehør. En uinspirert servitør, med lite kunnskap om det som skulle serveres, serverte oss en rett som leverte til middels; på grensa til middels minus. Denne dommen står nok i forhold til forventningene, men et spisested som enkelt nok kaller seg «Kød» bør evne å by på mer enn et gjennomsnittlig kjøttmåltid som vi likeså greit kunne inntatt på hvilken som helst bistro/kro. Utover det så kan jeg melde at sausene var kalde og salaten tam. Heldigvis bød de på en chili-/hvitløks french fries som gav vann i munn, og lyst på mer.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 867madsb
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilling via nett fungerte veldig bra og de minner deg på bordbestillingen. Lokalene er flotte og innbydende og skaper en god atmosfære. Vår servitør var akkurat passe tilstede og hadde tydelige anbefalinger da vi spørre han. Vi fulgte hans råd og spiste New York rib eye med en merlot vin ved siden av. Om du skal spise kjøtt er dette åpenbart et sted å besøke. Vi takker for en flott kveld og anbefaler stede!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, Morten W
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

Dette er den beste restauranten i hele Århus! Hummer forretten var utrolig god med en fin hvitvin til. kjøttet sammen med utrolig mye spennende tilbehør var helt fantastisk. Hadde også en sjokoladekake til dessert som levde helt opp til forventningene, her kommer vi garantert tilbake!! Dette var et absolutt must i Århus.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Mattey1982
Anmeldt 1. august 2019

Dette var en restaurant som hadde det meste. Kjempegod mat og servitører som hadde peiling på hva dei serverte av både mat og drikke. Alle rettene ble servert på en måte slik at du såg der var innlevelse og sjel lagt ned i dei. Kan anbefales på det sterkeste. Var noe av den beste biffen og desserten eg har spist i Danmark .

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, BELLAHELLVIK

Reisende som så på KöD Aarhus, så også på

Århus, East Jutland

Har du vært i KöD Aarhus? Del dine erfaringer!