Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!!”
Anmeldelse av Cafe Piccolina

Cafe Piccolina
Vurdert som nr. 3 av 672 Restauranter i Århus
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 20
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Spiste nydelig pizza Parma, raskt servert og utmerket service, og selvfølgelig italiensk øl.. Anbefales !

Dato for besøk: november 2018
Takk, 460oddh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 330)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 1 330 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefaler dette stedet på det varmeste! Lite koselig sted som fort blir fullt. Veldig god pizza og hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Helt utsøkt pizza, og da spesielt ingrediensene på toppen. De ansatte jordnære og servitøren satt seg ned og forklarte hva de serverte og hvilke pizzaer vi burde velge i forhold til hva vi sa vi er glad i.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Sara3039
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

God itialensk pizza med ruccula, skinke og parmesan. Men Gard smakt bedre tomatsaus og ikke et måltid jeg vil huske lenge. Likevel høyt nivå og bedre enn de fleste pizzarestauranter i Norge.

Dato for besøk: august 2018
Takk, jono783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Helt greit. Vi ønsket å bestille foretter før pizza, men ble frarådet dette av betjeningen da de mente det ble for mye mat. De hadde rett i det, men det opplevdes noe rart. Pizzaene var vi godt fornøyd med. Eneste var at de rotet litt med bestillingen og gå derfor feil pizza til to av oss. Servicen var bra

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Piccolina, så også på

 
Århus, East Jutland
Århus, East Jutland
 

Har du vært i Cafe Piccolina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.