Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god opplevelse med meget”
Anmeldelse av Brasserie Belli

Brasserie Belli
Vurdert som nr. 42 av 633 Restauranter i Århus
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 45
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

En god opplevelse med meget hyggelig betjening. Serverte en Biff Tartar til topp karakter. Variert meny som kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oledoffen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (247)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 247 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse for oss. Hyggelig betjening og god mat til en rimelig penge. Sentralt beliggende midt i Århus.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Wangenoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018

Glad vi oppdaget denne, en fransk brasserifølelse midt i Aarhus. Oppfinnsom entre hvor man får følelsen av å havne rett i kveldens forestilling. Prøvde forrett, hovedrett og dessert, og alle 3 retter var over forventning. Ett trygt valg!

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KettleTheChef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2016

Vi ble tatt i mot av et svært hyggelig personale, som viste seg å ta godt imot gjestene sine. Samtlige 8 i gruppa valgte en tre-retters middag. Samme meny. Utsøkt kvalitet på alle tre retter.

Dato for besøk: oktober 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2016 via mobile enheter

God mat og bra service. Bestilte en 3retters. Litt mye mat kanskje, men ellers helt supert. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Lena W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Belli, så også på

 
Århus, East Jutland
Århus, East Jutland
 

Har du vært i Brasserie Belli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din