Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk

Vi rakk ikke over alt engang på de 5, nesten 6 timene vi var her. Det var så utrolig mye gøy å se... les mer

Anmeldt 10. oktober 2019
Shauri82
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Opplevelser for hele familien

Flotte og interaktive opplevelser for alle aldre. Intuitiv minnelagring der man kan ta bilder av... les mer

Anmeldt 6. august 2019
Torpen92
via mobile enheter
Les alle 911 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Billund
fra USD 163,35
Mer informasjon
Anmeldelser (911)
Filtrer anmeldelser
911 resultater
Vurdering fra reisende
803
78
16
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
803
78
16
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 911 anmeldelser
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Vi rakk ikke over alt engang på de 5, nesten 6 timene vi var her. Det var så utrolig mye gøy å se og gjøre. Alt fra fribygging, til å lage video og beundre alle de flotte oppstilte modellene.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Shauri82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Flotte og interaktive opplevelser for alle aldre. Intuitiv minnelagring der man kan ta bilder av personlige kreasjoner som senere kan hentes opp i Lego House-applikasjonen.

Anbefales både som enkeltstående besøk og som supplement til et besøk på Legoland.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Torpen92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Lego house var en suveren opplevelse. Fra Legoland hvor vi kan se hva andre har bygd og hvor mye moro man kan gjøre med lego var det en super dag på lego house hvor barna faktisk kunne bygge og hvor byggverkene vi kunne se på var laget med den legoen de faktisk leker med nå og ikke bærer så preg av alder som legoland gjør nå. Her kan barna være i aktivitet i flere timer. (Og det var mange, mange voksne som lot seg rive med av mulighetene til å slippe kreativiteten fullstendig løs.
6-åringen sa mot slutten av besøket: "Jeg har fått så mange ideer til hva jeg skal bygge når jeg kommer hjem!"
Dette var en virkelig god utvidelse av Billunds tilbud.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, HildeMMovafagh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk dag i Lego house.
Mye bygging, mye å gjøre på, mye og se på, både for små og store.
Savnet noen bedre pauseplasser for de store under besøket, ble sliten i ryggen i løpet av dagen.
Lego collection var også verdt et besøk.
Det digitale systemet gjorde at dagens opplevelser har blitt tatt vare på.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hag_lov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Vi var en familie på 5, 3 voksne, 1 tenåring og en på 4 år. Brukte 5 timer her. Tiden gikk fort og alle hadde en god opplevelse. Godt tilrettelagte aktiviteter. Rent, pent, god service og godt vedlikeholdt. Anbefales - og spesielt om været ikke er det beste.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, jorulfk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser