“En opplevelse vi sent vil glemme!”
Anmeldelse av Mini Chef

Mini Chef
Vurdert som nr. 1 av 71 Restauranter i Billund
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Maten var veldig god, bedre enn forventet. Den kom raskt og barna (og voksne) elsket hvordan maten ble levert av roboter via et samlebånd. De er gode på økologi og miljøvennlighet!
Vi klarte å trykke på «bestill» knappen ved en feil og måtte dermed bestille resten via en servitør. Det førte til at maten som ble bestilt først, kom ganske mye før enn maten som ble bestilt via servitøren. De burde kunne «nullstille/avbestille» maskinen slik at vi kunne kjørt bestillingen gjennom samlet igjen.
Tipp topp opplevelse vi sent vil glemme 🤩

Takk, steinunnbach

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk konsept med god service! Flott gjennomført! Det var veldig god mat!! Veldig gøy for barn i alle aldere 😊 vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Venture13479671064
Anmeldt 16. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk!!!! God mat, perfekt service , Helt perfekt fot de store og små. Kjempe moro med å bestille med Lego klosser!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 755piotrm
Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse med mat som ungene faktisk liker! De får bygge sin egen mat og syns det er superspennende at legomennene lager den. Super service. Smilende folk på jobb! Vi storkoste oss!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Floetre
Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Måtte egentlig bestilt bord men vi fikk bord for det for vi visste ikke at man burde forhånd booke bord . Så sønnen min ble veldig lei seg for han hadde gledet seg så . Men det ordnet seg og vi fikk en mat opplevelse utenom the vanlige . Morsomt konsept som bør oppleves når man er her på Legohouse

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, smilesilje

Reisende som så på Mini Chef, så også på

Har du vært i Mini Chef? Del dine erfaringer!