Doris A
2,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2020
Lalandia Lalandia, Gæsteservice/receptionLalandia, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. sep. 2020
Hej Doris

Hvor er vi kede af at læse,at jeres oplevelser ikke har levet op til jeres forventninger.

vi vil så gerne give vores gæster gode oplevelser når de besøger os, og vi ærgrer os over, at det ikke er lykkedes i jeres tilfælde.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie, hvorend den måtte hen, næste gang.

0.3 km fra Lalandia
13.2 km fra Lalandia
19.1 km fra Lalandia
Se flere hoteller i Billund
Anmeldt 16. mars 2020 via mobile enheter

Hadde med meg datteren min på 5 år, leide hytte som var helt topp. Ca 1 km å gå bort til badeland, kan vel anbefales å ta med sykler visst enn skal være en stund.
Badelandet var veldig bra, nå var vi her midt i uka så lite folk.
Ellers prøvde man minigolf og bowling, bra👍
Ellers var vel kanskje prisene på mat i resturantene her litt stive. Vil heller vurdert Billund pizza steakhouse f.eks i sentrum.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, 635ovek
Lalandia, Gæsteansvarlig på Lalandia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2020

Hej 635ovek

Hvor er vi glade for at I havde nogle dejlige dage ved os, og nød både feriehytten, Aquadome og ikke mindst alle de mange andre aktiviteter man kan prøve i Lalandia.

vi er selvfølgelig ked af at læse at I ikke oplevede at priser på maden kunne leve op til selve oplevelsen

Anmeldt 8. desember 2019

Vi har testet ut både Nordic Plus 6 og Classic Plus 4.

Vår vurdering av Nordic Plus 6:
Stuen:
- Mørkt
- Trangt
- Verdikaldelt (nabo vegg i vegg)
- Vår bolig hadde veggdyr der 3 av 4 ble bitt flere steder på kroppen. (bilder ble tatt)

Bad/Toalett:
- Dusjen var ikke ren og hadde spindelvev
- Badet luktet urin ved ankomst
- Badekaret var ikke skikkelig rengjort

Soverom:
- Ene soverommet hadde defekte plissegardinger(innsynsmulighet fra utsiden)

Vurdering av Classic Plus 4:
Stuen:
- Lys og åpen
- God plass
- Skjeggkre/Sølvkre observert og tatt bilde av

Soverom:
- Ok soverom

Bad/Toalett:
- Rent
- Skjeggkre/sølvkre (tok bilde/video av dette)

Vi klagde flere ganger, uten å få noen forståelse fra de på servicesenteret.

Vurdering av spiseplasser i Lalandia:
- Dyrt
- Typisk buffe(kald/lunket mat)
- Kaos
- Bowling/aktiviteter er dyre
- Mat er ok, ikke mer enn det

Vurdering av badeland:
- Til tider MYE folk
- Kjekt for barna
- Kaos i garderoben

Romtips: Classic Pluss hadde ikke veggdyr
Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, TravelersfromNorway
Lalandia, Gæsteansvarlig på Lalandia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020

Hejsa
Hvor er vi kede af at læse om jeres oplevelser i forbindelse med jeres ophold, og håber at i tog kontakt til os i forbindelse med de udfordringer i mødte i feriehuset så vi havde mulighed for at udbedre hvor der var behov for det.

Vi vil dele jeres oplevelser i vores feriecenter med de respektive ledere for de forskellige afdelinger.

Vores gæsters tilbagemeldinger betyder meget for os, i vores konstante arbejde med at give vores gæster gode oplevelser når de besøger os. Derfor er vi glade for at du tog dig tid til at skrive om jeres oplevelser ved os.

Anmeldt 4. oktober 2019

Booket mandag til torsdag i uke 40. Ja, det kostet litt, men her koser unger seg virkelig! Det er flere «pakkeløsninger» Colorline har flere å velge mellom, både med og uten legoland, etc, for oss ble det billigst å dele opp, og betale båten for seg osv.
Fra Hirtshals er det drøyt 2,3 timer/27 mil alt etter trafikken, men det går unna på motorveien. OBS, velger du elbil går det mye batteri, greit med lademuligheter underveis på bensinstasjonene, her kan du lade med sms, noen steder med appen til easypark (bytt flagg til Dansk) Men strøm er dyrt i Danmark, rundt 5.5 DKR pr kw.
Clever ville ikke sende ladebrikke på Norske turister, men det er mulig å bestille på nettsiden, og får ladebrikken levert til Dansk adresse. Sms er da like greit, så slipper man å holde seg til ene strømleverandøren.
Men Lalandia:
Det er tredje gangen vi bor her, familie på 2+3. Boblebad, bra utstyrt kjøkken og god plass i stuen. Fliser på gulvet, så vi hadde varmekablene på...Det så vi på strømregningen ved utsjekk..
Man får koden til portene/inngangsdøren på epost, i gangen når du da kommer ligger konvolutt med info og armbånd til hele familien. Så da kan man bruke denne til å låse døren og gå inn i badelandet. Dette er bra om man kommer litt sent, vi kom kl 14 og sjekket inn manuelt, så vi fikk hus med en gang, normalt er hus ledig kl 15, det var rent i hele huset. Man kan fylle penger på armbåndet, slik at man kan kjøpe mat/drikke i selve Lalandia. Resterende penger får man igjen, snakk med ansatte i sport/bowling. Voksne kan ta en øl og prøve shufflebordet, eller se sport på tv, og barna kan spille minigolf eller bowling. Barna kan bruke penger i spillehallen, det går fort! Her er klartrevegg, ishall, mulighet for å trene og mye mere.

Fikk kjøpt meg selv et par høstsko!

Maten i Lalandia:
Vi hentet «familie box» på Bones, (Amerikansk burger/spear ribs) bestillingen kan gjøres via nettsiden og hentes til klokkeslett du velger. Prisen er veldig bra, tross for den Danske kronen lå på ca 74/100. Man får mye mat for pengene, og da litt billigere å hente, og drikke brus/øl som var kjøpt inn på båten.
Det er flere restauranter her, buffet med spis så mye du vil av alt mulig inkl drikke/is og pizza take away. Supermarkedet åpnet kl 0730 og har ferske rundstykker og alt det man normalt finner på nærmarked, da vi ankom Billund handlet vi på vanlig butikk i sentrum, noe bedre utvalg og tilbud her, men supermarkedet på Lalandia er helt ok for vanlig frokost innkjøp/frukt etc.

Vi gikk fra sommerhuset til Lalandia, men det går tog også, gøy for barna.
Parkering koster, billigste da blir å kjøpe parkeringskort for flere dager (kan brukes hele sesongen om man skal tilbake) Man kan parkere en time gratis om man skal sjekke inn/hente mat etc. (Registrer bilnr på automaten før utkjøring)

Vi hadde med håndduker/sengeklær da dette kostet ekstra å leie, det ligger oppvasktabletter for noen dager i huset.

Pluss for vaskemaskin/tørketrommel!

Vi brukte i Danske kr mandag til torsdag;
Vann kr 81,70
Varme kr 125,40
Strøm kr 49,50
Kunne sikkert «spart litt» men ungdommen dusjer og som nevnt, strøm er dyrt i Danmark.

Dette er et stort badeland med bølgebasseng og noen ville vannsklier, her er badstue og jakuzzi både inne og ute, små sklier og basseng for di aller minste.
Armbåndet som åpner huset går også til lås av skap i garderobene.
Flere små rom for familie som vil ha med småbarn og bytte klær litt privat.
(Egne garderober herrer/dame)
Man kan også spise her inne, betale med armbåndet eller kort, vi spiste ikke denne gangen, men det er typisk Gatekjøkkenmat og pizza.
Vi var her ca to timer hver dag, kan brukes også hjemreisedagen.

Noen mener nok at det er dyrt å bo her, og det som gjør det dyrt er jo at badelandet er inkl, bor man utenfor Lalandia koster det 280 dkr voksen og 230 dkr for barn (under tre år gratis) Vi synes det er en opplevelse for hele familien, og kvalitet koster...
PS:
Nytt STORT klatrestativ på yttersiden prøvde vi ikke denne gangen, men neste gang....juhuu!

Tips:
Skal man bo her flere dager, og gå i Legoland mere enn 2 ganger kan det lønne seg med sesongkort i Legolandet, da spiser barn gratis etc, se Legoland sin hjemmeside for mere info.

Det er flere typer hus i Lalandia, hjemmesiden er bra, med mye info om aktiviteter osv.
Vi gir terningkast 6!

Romtips: Fem stk, velg hus for seks. (Tre soverom)
Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, Supedad_from_Norway
Anmeldt 3. august 2019

Her var det mye spennende å gjøre. Alle aldersgrupper har noe for seg. Særlig spennende var bassenget der man kunne dykke ned og se fisker. Barneskliene er på ulikt nivå og dermed kan barna utfordre seg selg litt uten å gå helt bananas. Det var varme og kalde basseng, noe bedagelig og noe for de mer ekstreme. Det var gode og praktiske løsninger.
Minus for å være svært støyende. Jeg var sliten i stemmen etter oppholdet fordi man må rope for å høre hverandre. Det er også en dårlig løsning at det ikke er restriksjoner på å holde av stoler. Omtrent alle stoler var opptatt med hånklær og annen bagasje, men svært få satt i dem. Dette bør Lalandia finne en bedre løsning på eller rett og slett si at man ikke kan holde av stoler man ikke bruker. Det er mer enn nok stoler om vi deler på dem.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, HildeMMovafagh
Lalandia, Gæsteansvarlig på Lalandia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Kære Hilde

Tusind tak for dine bobler og ikke mindst dine ord. Vi er glade for at læse om alle jeres gode og sjove oplevelser i Aquadome, men tager også jeres forslag til forbedringer til, og vil dele dem med vores chef for Aquadome.

bedste hilsner

Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

To voksne og to barn. Fint anlegg før man går inn til badelandet, mange ting å se på og gjøre. Men, uansett hva man skulle, så var det kø overalt. Kø til badelandet orket vi ikke en gang stå i. Vakta i køa sa at det var 1, 5 til 2 timer venting i kø, og det var også mye kø i selve badeanlegget. Han anbefalte oss å komme tilbake en annen dag, noe vi ikke tenker å gjøre. Lufta i venteområdet var forferdelig, det var klamt og varmt. Lalandia bør finne på et bedre køsystem enn dette. Heldigvis har vi fornuftige barn som ikke orket stå så lenge i kø, så vi kjørte heller til et mindre badeanlegg 5 minutter unna. Å besøke Danmark generelt i Juli er ikke en god ide, det er nok bedre utenom turistsesongen. På et generelt grunnlag synes jeg Sverige er et bedre ferieland når man har med barn, og Sverige er også best hva angår turisme.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, AnnHavdalen

Hej Ann

tak for dine ord. vi er kede af at du måtte opleve kø flere steder. Ikke blot ved os i Lalandia men også generelt i Danmark.

Du har helt ret, når du skriver at Juli er den store turist og ferie måned i Danmark hvor mange nyder ferien i Danmark.

Vi er i øjeblikket ved at kigge på muligheder og løsninger, så oplevelsen i køen kan blive bedre, ikke mindst at temperaturen er behagelig, selv om solen plusser godt op.