Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza og pasta”

Bellini Café & Ristorante Billund
Vurdert som nr. 1 av 60 Restauranter i Billund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Voksne spiste veldig god pepperonipizza og parmapizza. Restauranten laget barneporsjon med spaghetti carbonara selv om denne ikke var på barnemenyen. All maten var veldig god. God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 976christofferf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (279)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 279 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og to barn, 6 år som spiste middag. Italiensk meny, med godt utvalg til barn og voksne. Hyggelige servitører og maten kom raskt på bordet. Veldig bra kvalitet på maten i forhold til pris. Et sted som virkelig kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 73Jon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Dette stedet vil jeg anbefale for de som er glad i italiensk mat. Veldig god pizza og pastaretter. Servicen var veldig god og maten var rimelig. Lokalet var moderne,stort og luftig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, javell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Stoppet her for en pizza etter en dag i Legoland. Pizzaene var raskt ferdig og smakte ok, men ikke mer enn det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi snublet tilfeldigvis over Bellini på veg til overnattingsstedet. Maten og servicen var så god at alle var enige om å gå tilbake etter vi hadde vært i Legoland

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Toralf L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bellini Café & Ristorante Billund, så også på

 
Billund, South Jutland
Billund, South Jutland
 

Har du vært i Bellini Café & Ristorante Billund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din