Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza joint mm.”

Bellini Café & Ristorante Billund
Vurdert som nr. 2 av 61 Restauranter i Billund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018

Til lunch med venner og vi fikk alle pizza og den var ok, men ikke wow. Vil nok prøve en kebab også, da jeg har hørt at den skal være bra.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, mostefansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (314)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 314 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Voksne spiste veldig god pepperonipizza og parmapizza. Restauranten laget barneporsjon med spaghetti carbonara selv om denne ikke var på barnemenyen. All maten var veldig god. God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 976christofferf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og to barn, 6 år som spiste middag. Italiensk meny, med godt utvalg til barn og voksne. Hyggelige servitører og maten kom raskt på bordet. Veldig bra kvalitet på maten i forhold til pris. Et sted som virkelig kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 73Jon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Dette stedet vil jeg anbefale for de som er glad i italiensk mat. Veldig god pizza og pastaretter. Servicen var veldig god og maten var rimelig. Lokalet var moderne,stort og luftig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, javell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Stoppet her for en pizza etter en dag i Legoland. Pizzaene var raskt ferdig og smakte ok, men ikke mer enn det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bellini Café & Ristorante Billund, så også på

 
Billund, South Jutland
Billund, South Jutland
 

Har du vært i Bellini Café & Ristorante Billund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.