Var her med kona og gutt på 3 år. Vi hadde et veldig fint opphold, men til prisen hadde vi forventet mye mer
Bra ting:
- Fantastisk betjening, oppsøker barna aktivt og engasjerer og aktiverer.
- God logistikk / avstand til Legoland
- Står kasser med lego/duplo rundt om kring som barna kan leke med og det fungerte veldig bra for 3åringen
Dårligere-enn-forventet:
- Designet var flott på avstand men fremsto som billig når man faktisk bodde på hotellet. Restauranten f.eks. føltes mer som kantinen på jobb med lego-tapet enn spisehall på et slott. (Igjen: Forventningene høye når det koster 3500-4000nok/natten og markedsføres med 5*)
- Maten var langt under forventet. Her kjørte de eggepulver-eggerøre, søt dispenserjuice, ingen a-la-carte bare samlebånds-buffet med dårlig utvalg til både middag og frokost. De hadde litt ulike syltetøy, litt ost og diverse kjøttpålegg , speilegg og kokt egg. De hadde fx ikke omelett, bløtkokt egg eller 'basic' pålegg som leverpostei.
- Man måtte velge å spise i første eller siste halvdel av restaurantens åpningstid for frokost, i praksis håndhevet de ikke det mens vi var der men fikk mer følelsen av å være på leirskole enn 5* hotell
- Dårlig 'voksentilbud' etter barna har lagt seg. Ingen bar/pub/restaurant/lign. Det sto noen bord ved resepsjonen man kunne sitte ved og hente seg en drink fra et 'sidevindu' i restauranten men ikke spesielt hyggelig.
Vi har tidligere bodd på hotellet 'next door' , legoland hotell og der er det mye bedre utvalg på buffeten, og mer tilrettelagt for barn med egen 'lav' barnebuffet med barnevennlig retter osv som de rekker opp til selv, egen alacarte restaurant og hotellbar og virker generelt mer gjennomført. Vi endte opp med å spise flere måltider der istedenfor på castle, og jeg og kona gikk også over dit etter at barna la seg (baby monitor 3g fra app store er gull) så neste gang booker vi der.