Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Masse god italiensk å velge mellom”
Anmeldelse av Ristorante il Bambino

Ristorante il Bambino
Vurdert som nr. 2 av 5 Smått og godt i Billund
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Konemor var spesielt fornøyd med maten her! Barna klagde ikke, og far var også fornøyd! Kjør på, ikke mulig å velge feil her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, superzonic3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (167)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 167 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Tørr og smakløs mat godt under forventningene! Det var godt utvalg i buffeten, men dessverre smakte ingenting spesielt godt. Dessertene var «høydepunktet», men fremdeles var det ikke mer enn gjennomsnittlig. Dyrt i forhold til kvalitet, og heller ikke særlig god service. Veldig skuffende!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 984kristinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Positivt overrasket. Gode råvarer, som også var godt tilberedt. Stor variasjon for voksne og barn. Stort utvalg av dessert heller ikke noe minus.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Mike H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Dette var en utrolig god opplevelse. Buffeten var rikholdig, og både de små i familien og de voksne gourmetene fant mye de likte. Her ble det mange retter, og da var prisen virkelig god. Når man sitter litt inn i restauranten blir det også ganske rolig og behagelig i en ellers støyende arkade.
Her kan vi trygt anbefale et besøk.

Dato for besøk: august 2019
Takk, HildeMMovafagh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi smakte på mange forskjellige retter, alt smakte omtrent likt og alt for mye salt. Det fantes ingen info om maten og heller ingen ansatte som kunne svare på hva slags kjøtt de serverte. Dessertdisken var grisete og udelikat!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Camjoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante il Bambino, så også på

 

Har du vært i Ristorante il Bambino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din