Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Upplifun

Alveg ótruleg upplifun, við vorum 6 manns, 10-60 ára, og allir skemmtu sér mjööög vel. Gaman af... les mer

Anmeldt 12. august 2020
388dorisa
Legoland leverer som vanlig

Selv med Covid-19-tiltak leverer Legoland, moro for hele familien fra ett-åringen til pappaen på... les mer

Anmeldt 30. juni 2020
Museumsfamilien
Les alle 5 423 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Billund
fra USD 163,35
Mer informasjon
Anmeldelser (5 423)
Filtrer anmeldelser
5 423 resultater
Vurdering fra reisende
2 797
1 730
573
185
138
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 797
1 730
573
185
138
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 5 423 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020

Selv med Covid-19-tiltak leverer Legoland, moro for hele familien fra ett-åringen til pappaen på over 40.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Museumsfamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig kjekt- kan være lange køer og tidvis litt stressende mange folk- men likevel er det en veldig innholdsrik og koselig park! Godt utvalg. Kjekt for barn

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Inkaranda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2019

Lego kom i slutten av 1960, også mange av oss som er voksen idag har fått Lego byggesett i barndommen :)
En stor opplevelse igjen - for nesten 30 år siden år siden var vi innom her i Billund med våre egne barn, - denne gangen var det med barnebarna :) Gratulerer Lego med 50 års jubileet.
( vår siste besøk var for noen år siden)

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Axel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Vi tilbragte mange gode timer her og fikk gjort mye, men ikke alt. Vi skulle gjerne fått gjort mer, men parken har for mange gøy ting rett og slett.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Shauri82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Familien valgte høstferie her, kombinert med Lalandia.
Da di minste elsker å være her kjøpe vi for andre gang årskort her.
Men for en familie som ønsker å komme tilbake følte vi at vi får valuta for pengene.
Det er MYE folk her om sommeren, vi velger å dra hit litt utenom høysesongen. Fordel med årskort, slipp kø, barn spiser gratis buffet etc, litt rabatt på kaffe, pølser, bilder osv.
F eks family buffet eller pizza & pasta buffet, 200 kr pr voksen, spis så mye du vil, inkl brus, kaffe og soft is. Da sparer du 300 kr (3 barn) når di voksne betaler. (Inntil 2 barn pr voksen) se prisen for vanlig inngang på hjemmesiden til legoland, skal du hit mere en to ganger kan det derfor lønne seg.
Det er også rabatt om du fornyer årskortet (kalt sesongkort i Danmark). Man kan også kjøpe to dagerskort, men skal du spise her så koster det....som di fleste parker i verden.
Det er gode plasser å spise om du velger å ha med kaffe på termos og smøre niste selv også.

Her er mange karuseller/ berg og dalbaner. Alle barn måles etter lengde, men her er mange aktiviteter for barn 5-6 år opp til 10-12 år..Gøy å kjøre safarijeep og tog!

Det er i grunnen en fornøyelsespark, selve lego utstillingen ved inngangen er fantastisk, med mange detaljer. Prøv det høye tårnet som viser hele parken, greit med overblikk!

Her er gratis kino, både 3d og 4d, kiosken ved siden av selger gotteri i løsvekt, dyrere enn i Norge, men 10 dkr pr hekto med sesongkort.
Still dere i kø ca 10 min før forestilling og få en uvanlig opplevelse.

Rett ved siden av, er Ninjago hinderløype for barn, der en skal unngå laserstråler.
Kjempegøy for våre barn.

Gøy også at di kunne lære å kjøre bil, og få «Lappen» med navn og bilde, man må bestille time for oppmøte, halvpris med sesongkort. Tar ca halvtime, men en topp opplevelse for di minst (7 års grense) Opprinnelig pris er dkr 99, opplæring og info er også på engelsk.
Vår favoritt er Polar explorer, en berg og dalbane helt innerst i parken, ved pingvinene.
Her er pizza & pasta buffe; pizza med pølse og chips, og mange andre rare varianter, i tillegg til vanlig som skinke og tacopizza.
Kun pizza med tynn bunn, salater, og kaffe, brus/is.

Litt dyrtom hele familien skal ha en pølse og drikke, (evt hele middagen i parken) så for oss, spiste vi buffet begge dager, halv pris pga sesongkortet.

Ps, også litt rabatt på lego og klær her, så bruk sesongkortet for det det er verdt.

Vi var i legoland tre dager, men kunne sikkert vært her et par dager til, barna sprang fra den ene karusellen til den andre, vi har tidligere vært her i høstferien, og overraskende lite folk her da, hele parken var pyntet til halloween, gøy det!

Alle aktivitetene var åpne, noen kiosker var stengt, men synes det var for kaldt å spise is ute uansett, det er bra med toaletter i parken, synes det var spesielt at man kan ta med hund inn i parken, da vi så en del hunder som tisset her og der, dette burde ikke vært lov...

Vår favoritt i år; brannstasjonen, aventure land og dragen/polar explorer/eagle berg og dalbaner.
Kjempepluss for gratis armbånd ved inngangen, ved butikkene, der man kan skrive tlf nr på båndet og sette på barna.
Overalt møtte vi hyggelige ansatte her.

Terningkast 6 i år, pga sesongkortet kommer vi nok tilbake i 2020.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser