Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Parker hesten utenfor

Vi besøkte parken på samme dag som ca 1 milliard andre mennesker, dette genererte masse kø i hele... les mer

Anmeldt 29. juli 2022
Ariansen
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Kø! Kø! Kø! Styr unna.

Kø! Styr unna. Legoland baserer seg tilsynelatende på en kynisk forretningsmodell, der man slipper... les mer

Anmeldt 10. august 2022
Torbjørn S
via mobile enheter
Les alle 5 848 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Billund
fra USD 434,39
Mer informasjon
Anmeldelser (5 848)
Filtrer anmeldelser
5 848 resultater
Vurdering fra reisende
3 012
1 837
606
205
188
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 012
1 837
606
205
188
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 5 848 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Mandag denne uke, med endel regn var det ok. Da var parken kun åpen for forhåndsbestilte. Greit å få tatt ting uten å stå hundre år i kø. Nå, torsdag, har de åpnet opp parken, uten å tydeligvis bemanne opp tilstrekkelig virker det som. De slipper inn så mange de kan nå, inntjening er poenget nå! Borte er hensyn til smittevern. Folk står tett overalt. Hjelper ikke med påminnelser overalt om å holde avstand. Det er rett og slett for mange folk inne i parken! Minst 45-130 min venting overalt, selv i barneattraksjonene. Matstedene er overfylte av folk. Køer starter historisk langt bak. Dette er en normal overskyet dag med litt sur vind. Ingen sitteplasser om du gidder å vente et halvt århundre på maten! Ingen som rydder, ingen som passer på at smittevernsregler overholdes. Her er alle overlatt til seg selv og de er det fritt frem for de som liker å dure frem og dilte og snylte seg frem.
Heller ikke har ting blitt vasket siden ifjor, virker det som. Edderkoppnett i kriker og kroker og også på spisesteder! Toalettene er ikke veldig ille, antibacstasjoner overalt. Det er plusset. I påskudd av dette lille synlige tiltaket så er det likevel fullt av folk som tar lite hensyn i køer og ellers overalt. Får du ikke korona her så vet ikke jeg!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, utespisern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2020

Selv med Covid-19-tiltak leverer Legoland, moro for hele familien fra ett-åringen til pappaen på over 40.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Museumsfamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig kjekt- kan være lange køer og tidvis litt stressende mange folk- men likevel er det en veldig innholdsrik og koselig park! Godt utvalg. Kjekt for barn

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Inkaranda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2019

Lego kom i slutten av 1960, også mange av oss som er voksen idag har fått Lego byggesett i barndommen :)
En stor opplevelse igjen - for nesten 30 år siden år siden var vi innom her i Billund med våre egne barn, - denne gangen var det med barnebarna :) Gratulerer Lego med 50 års jubileet.
( vår siste besøk var for noen år siden)

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, Axel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Vi tilbragte mange gode timer her og fikk gjort mye, men ikke alt. Vi skulle gjerne fått gjort mer, men parken har for mange gøy ting rett og slett.

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, Shauri82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser