Mandag denne uke, med endel regn var det ok. Da var parken kun åpen for forhåndsbestilte. Greit å få tatt ting uten å stå hundre år i kø. Nå, torsdag, har de åpnet opp parken, uten å tydeligvis bemanne opp tilstrekkelig virker det som. De slipper inn så mange de kan nå, inntjening er poenget nå! Borte er hensyn til smittevern. Folk står tett overalt. Hjelper ikke med påminnelser overalt om å holde avstand. Det er rett og slett for mange folk inne i parken! Minst 45-130 min venting overalt, selv i barneattraksjonene. Matstedene er overfylte av folk. Køer starter historisk langt bak. Dette er en normal overskyet dag med litt sur vind. Ingen sitteplasser om du gidder å vente et halvt århundre på maten! Ingen som rydder, ingen som passer på at smittevernsregler overholdes. Her er alle overlatt til seg selv og de er det fritt frem for de som liker å dure frem og dilte og snylte seg frem.
Heller ikke har ting blitt vasket siden ifjor, virker det som. Edderkoppnett i kriker og kroker og også på spisesteder! Toalettene er ikke veldig ille, antibacstasjoner overalt. Det er plusset. I påskudd av dette lille synlige tiltaket så er det likevel fullt av folk som tar lite hensyn i køer og ellers overalt. Får du ikke korona her så vet ikke jeg!