Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve LEGOLAND Billund på
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Legoland slipper inn ALT for mange mennesker på samme dag. Her handler det kun om å tjene mest mulig og ikke for barnas opplevelse. Umulig å få tak i mat utenom å måtte stå i kø i en time. Alle attraksjoner var overfylt og alt for lange køer. Å dra i Legoland er dag i kø.
Anbefaler ikke å dra i Legoland, kommer aldri til å dra tilbake. Elendig effektivitet på servicen. Alt tok tre ganger så lang tid enn hva det hadde trengt.

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, alicesJ3195FD
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Vis hensyn bånd for barn med skjulte handicap er blitt så dårlig nå i Legoland. Kun noen som får bånd. Vi prøvde å bestille på forhånd, men flere uker i forveien var de utsolgt. Hvordan kan man være utsolgt for å vise hensyn til barn med utviklingshemming? Vi fikk en dårlig dag i Legoland grunnet dette. Selv om vi hadde vis hensyn bånd fra Lalandia hjalp ikke dette. Ikke engang når sønnen fikk panikk for mennesker som sto i kø fikk han gå forbi køen. Men de som satt i rullestol fikk. Diskriminerende . Dårlig servive

Dato for opplevelse: juli 2022
1  Takk, camillaalette
Anmeldt 29. juni 2022

2 voksne og 2 barn på 4 og 8 - oss hadde 2 fulle dager, men tenker at 1 til dag hadde vært fint. Det meste er inkludert i prisen, utenom kjøreskole. En del begrensninger for de minste.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, VolodymyrShar
Anmeldt 13. juni 2022

Legoland var akkurat like fantastisk som ungene hadde drømt om. Vi kjørte opplevelsen fult ut, bodde på hotellet, to dager i parken og fult kjør. Husk på, minst 2 dager i parken er et must!

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, VidarTB
Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Legoland er fantastisk! Vi har hatt en nydelig dag i parken men mange aktiviteter og god mat. Ja, det er noe kø, men det får man tåle.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, stillll