Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve LEGOLAND Billund på
Anmeldt 31. juli 2024

2 fine dager i magiske Legoland.
Dro med barn på 8 og 5 år.
Favoritt hos 8 åringen: Polar X-plorer, spøkelseshus, X-treme racer, the eagle.
Favoritt 5 åringen: ansiktsmaling, the dragon, grave etter gull, Ninjago the ride.
Glad for at vi hadde 2 dager i parken. Begge dagene var det strålende sol og parken var veldig full. Derfor veldig mye venting på de fleste attraksjonene. Vi stod i mellom 15-65 minutter i kø. Veldig kjedelig og slitsomt med såpass mye kø. Vi var forberedt på det da vi dro i høysesongen, men det gjorde at vi ikke fikk fullt utbytte av tiden vi var i parken.
De ansatte var veldig imøtekommende og positive. Vinket og smilte til barna. Stemningen i parken var magisk. Det er virkelig noe for alle aldre og smaker.
Det negative ble for mye venting (både matkøer, dokøer og i kø til alt av attraksjoner), og veldig dyr mat og drikke. Vi satt oss ned på en restaurant, men valgte å gå igjen da vi så at prisen fort ble 1600 norske kr for et middagsmåltid for 2 voksne og 2 barn. Vi spiste senere på en plass som serverte pommes frites og innbakt kylling osv porsjonene var veldig generøse, så et tips er å dele på maten. Andre dagen tok vi med oss egen mat inn i parken. Vil også tipse alle om å starte dagen helt innerst i parken og gå motstrøms. Syntes det var helt supert å bruke legoland-appen for å se på ventetider og finne fram. Alt i alt en veldig fornøyd familie, men litt sliten av kø og at vi ikke fikk gjøre så mye som ønsket pga ventingen.

Takk, Rikke B
LEGOLAND-service, Gæsteansvarlig på LEGOLAND Billund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2024

Hej Rikke,

Mange tak for den skønne feedback.
Vi er glade for at høre at I havde nogle dejlig dage.
LEGOLAND er et meget populært udflugtsmål, hvilket har den konsekvens, at vi i højsæsonen har rigtig mange gæster med deraf følgende ventetider ved indgangen, forlystelserne og spisestederne. I højsæsonen har vi derfor forlænget både parkens og de kørende forlystelsers åbningstid, idet vi ved, at der bliver bedre plads senere på dagen.

Vi glæder os til at se jer igen i LEGOLAND
Lisbeth, LEGOLAND.

Anmeldt 30. juli 2024

Spennede, ren og pen park. En del kø i noen av attraksjonene, men det må man regne med i ferietider. Hele turfølget koste seg i parken.

Takk, Inspire11621612913

Hej,

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at I have en dejlig dag i LEGOLAND.

Vi håber at kunne byde jer velkommen i LEGOLAND igen.
Lisbeth, LEGOLAND

Anmeldt 30. juli 2024 via mobile enheter

Dette overgikk all forventning! Vi følte oss så ønsket og ivaretatt fra vi kom inn igjennom porten og kjente på legomagien. De ansatte ser virkelig ut som om de elsker jobbene sine og barna hadde det gøy flere ganger med de ansatte. En ansatt hadde fektekrig med vår sønn på 7 inne i butikken og en annen skar grimaser. Karusellene er mange og varierte, her er noe for absolutt alle. Forskjellige tog og turer for de som vil ta det litt roligere finnes også. Mitt eneste tips er å droppe å spise på de små spisestedene i parken da det er litt dyrt og ikke så god mat, familiebuffeten derimot ved inngangen til parken er noe av det beste vi har spist under vårt opphold i Danmark. Dette var gøy og et minne for livet, vi kommer definitivt tilbake!

Takk, Ronja-Kristine R

Hej Ronja,

Mange tak for den skønne anmeldelse.
Vi er meget glade for at I har nydt jeres dag i LEGOLAND med både fægtekamp og god mad!
Vi bestræber os på at give alle vores gæster en del af den magi vi har i LEGOLAND og er glade for at I har fået noget af magien med hjem.

Vi glæder os til at se jer i LEGOLAND igen!
Lisbeth, LEGOLAND

Anmeldt 28. juli 2024 via mobile enheter

Første dag var det meldt regn og torden og det kom. Var derfor mindre folk enn dagen etter. Maks 15 min i kø på de mest attraktive karuseller. Fikk mye ut av denne dagen! Dag 2 var det sol og sikkert ti ganger så mye folk. 1 1/2 time i kø for de mest populære karuseller. Vi tok en mye kortere dag på dag 2. synes de skal ha et maks antall så ikke det blir så mye venting og dårlig stemning blant barna.

Takk, Marit G
LEGOLAND-service, Gæsteansvarlig på LEGOLAND Billund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2024

Hej Marit :)
Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at i nød jeres ture i LEGOLAND, trods regn og torden.
Og jeg håber i fik skab en masse mindeværdige oplevelser i parken.

Jeg håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Bedste hilsner,
Jakob, LEGOLAND.

Anmeldt 22. juli 2024

Alt handler bare om å stå i kø. Hele dagen! Er motstander av fast-pass løsning, da det finnes mange som ikke har økonomi til det. Syntes ikke det er greit at man kan kjøpe fritt pass. Ellers flinke ansatte på mange av stedene :)

Takk, Departure54955222075
LEGOLAND-service, Gæsteansvarlig på LEGOLAND Billund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Hej

Tak for din anmeldelse.

Vi kan sagtens forstå, at det kan være frustrerende at bruge ventetid i kø og det er beklageligt, at I oplevede meget ventetid, da I besøgte os. Vi bestræber os altid på, at det skal gå så hurtigt som muligt at komme gennem køerne, men med mange gæster samtidig vil der forekomme kø.

Vi håber i alligevel havde en god dag i LEGOLAND.

Monica, LEGOLAND