Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 228
Vis tilbud
Expedia.com
USD 228
Vis tilbud
FindHotel
USD 475
USD 216
Vis tilbud
Hotels.comUSD 228
Trip.comUSD 475
CheapTicketsUSD 228
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 210)
Filtrer anmeldelser
2 211 resultater
Vurdering fra reisende
899
743
343
143
83
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
899
743
343
143
83
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 211 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Servicen er upåklagelig! Imøtekommende både i forhold til allergier og andre henvendelser. Blide og hyggelige ansatte. Følte virkelig at de ønsket å gi oss det best mulige oppholdet. Rommet var rent og pent, og virkelig tilrettelagt for barn ved at både skrivebord, vask på badet og en egen "dusj i dusjen" var i barnas høyde. I stedet for en sjokolade på puta til de voksne, lå det en liten pakke Lego til hvert av barna. Helt kanon! Utrolig gode tiltak i forhold til Korona-situasjonen også. Det eneste jeg har å sette fingeren på var at vasken på badet i barnehøyde ikke hadde vann..
Jeg er "høy" på opplevelsen av Hotell Legoland, og anbefaler det virkelig videre!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 396eirins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Flott hotell på alle måter. God mat (også med Covid-19-serveringen), serviceinnstilte ansatte, flott rom. Vi hadde park-view-rom, og med sol og 27 grader ute, så ble det varmt der på kvelden når sola stod på. Hjalp med gardiner trukket for og vinduene oppe, var også to vifter på rommet som vi kunne bruke.

Romtips: Vær obs på at Park-view-rommene får solen inn hele kvelden, kan bli vanskelig å få det avkjølt til leggetid på varme dager.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Museumsfamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Flott hotell og bra med egen inngang til Legoland fra hotellet. Vi fikk rommet allerede fra morgenen da vi ankom. Frokosten derimot ble 20 min i kø. De virka ikke forberedt på pågangen, selv om alle gjestene måtte velge tidspunkt for frokost ved innsjekk.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 289lines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Gir vurdering 1. Ene og alene på grunn av katastrofalt elendig kunde service i restauranten.

Kraftig underbemannet og sure var de, fikk ikke drikke uten å be om det gjenntatte ganger!

De lot 2 barne familiet vente i timesvis på å slippe inn på en forhåndsbetalt buffet. Angivelig fordi de hadde konferanse gjester og disse var mye høyere prioritert en barnefamilier.
Så sultne barn og foreldre anbefaler å spise andre steder!
Elendig service i restaurant ødelegger en ellers fin opplevelse!
Restaurant anbefales ikke, svørt høye priser og elendig service!
Bra at resten av oppholdet levde opp til forventningene. Resten av hotell personallet var vennlige og av høy klasse!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, terjejohannesh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Veldig bra, veldig fornøyd men køen for å få et bord ved frokost og utvalget der var litt skuffende, ellers ville det ha blitt 5 stjerner!
Veldig bra størrelse på rommet!
Mange aktiviteter for barn!
Anbefales

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, edipsezgicelik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser