Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
Booking.com
USD 175
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
PricelineUSD 175
Hotels.comUSD 174
CheapTicketsUSD 174
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (505)
Filtrer anmeldelser
506 resultater
Vurdering fra reisende
123
235
114
20
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
235
114
20
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 506 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe flott hotell stille og rolig, anbefales til barnefamilier leker i uteområdet, kjempe nærme Legoland og lalandia veldig fornøyde med alt rom, mat og området. Anbefaler å bestille fra takeaway billigere og god mat

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, iliridam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Romslige og rene familierom. Usedvanlig hyggelig personale i resepsjonen og i restauranten.
De rotet litt i restauranten, glemte noe av drikken vi bestilte og serverte desserten før vi hadde fått hovedretten . Nydelig mat.
Fine fasiliteter for barn og kort avstand til Legoland

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sted
    • Service
Takk, Model52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

God service. Rene og pene rom. Velholdte fellesområder og hyggelig restaurant (både frokost og middag).
Kort gangavstand til Lalandia, Legoland og LegoHouse.
Fornuftig pris (veldig rimelig forhold mellom pris, kvalitet og beliggenhet).
Et hotell med særpreg som ikke er knyttet til omkringliggende attraksjoner.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 654chh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Hei ,kjøpte Legoland pakke inkludert rom ,frokost ,middag og 2 dager i parken ,super beliggenhet ,hyggelig personale ,god atmosfære ,fremdragende kjøkken med stil ,vi fikk til og med oppgradert rom uten ekstra kostnad ,alt bra og vi vil anbefale Hotell Propellen til venner og kjente ,mvh Jan Erik fra Norge

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jan Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dette er mitt andre opphold fordelt på noen år. Perfekt beliggenhet til Legoland, hyggelig personale, fine rom og god mat. Parkering. I utgangspunktet ville jeg gitt en 4 men for oppgradering til et stort fint rom med stort bad og terrasse ble det full pott. Kommer uansett gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anne_Lene_Skotterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser