Hvis du skal ta en tidlig flight fra Billund er dette hotellet perfekt, men husk å be om rom som ikke vender mot rullebanen. Skal du på ferie anbefales det ikke. Men gratis shuttlebuss til alle viktige steder i Billund er et stort og praktisk pluss.
Dette hotellet var et rimelig alternativ sammenlignet med andre, derfor valgte vi det. Nærhet til flyplassen var også en god grunn, men vi hadde ikke forstått hvor utrolig støyende en flyplass som nærmeste nabo er, særlig når det er god sommervarme og et åpent vindu er eneste ventilasjonsmulighet i et altfor varmt rom. Og det er liv i Billund flyplass svært tidlig.
Det er små rom med mange smarte, praktiske løsninger. Men skal man på ferie til Billund er man som regel en familie med noen barn. Det var rom for et par ekstra sengeplasser på rommet, men sikkerheten for disse var ikke god. Over dobbeltsengen er en overkøye på tvers. Det er svært høy, men med kun noen cm sikkerhet rundt madrassen. Her kan selv store barn falle ut. Ved siden av dobbeltsengen er det også rom for en ekstra madrass, men her er en sengehylle plassert på en slik måte at barnet lett kan slå hodet i den. Det er tydelig at slike ting ikke er tenkt på når rommene ble designet.
Hotellet anbefales altså ikke for barnefamilier på ferie, men gjerne for andre reisende som skal nå et tidlig fly - bare husk ørepropper.
Det som trekker opp er suveren kvalitet på servicen, men svært gode medarbeidere som stilte opp og strakk seg langt. Det så vi de gjorde med flere gjester, og vi så hvor mye de hadde å gjøre for å hjelpe mange reisende. Virkelig god honnør til dem!