Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skremmende service”

Jensens Boefhus Esbjerg Nord
Vurdert som nr. 125 av 169 Restauranter i Esbjerg
Kjøkken: Fransk, Dansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2022

Litt todelt opplevelse. Maten var god og hun som serverte oss var forsåvidt hyggelig. Det absolutte bunnpunktet kom da vi skulle forlate stedet. For det første kunne de ikke dele opp regningen som endte med at en person måtte gjøre opp hele bordet. Det mest sjokkerende var da vi som turister i byen spurte om de kunne bestille en taxi for oss. Det kunne de ikke da det ikke var deres jobb. Jenta som svarte oss var direkte uhøflig og frekk. Synd slike ting skal ødelegge helhtsopplevelsen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Jrv79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Esbjerg Nord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2022
Google-oversetting

Hej,
tak for din anmeldelse⭐️ Jeg beklager rigtig meget, at jeres ellers gode besøg hos os, fik en kedelig afslutning 😔 Jeg noterer din feedback, og ellers vil jeg opfordre dig til at sende en mail til info@jensens.com omkring jeres besøg🙏🏼

De bedste hilsner fra Katrine//Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 101 anmeldelser

Anmeldt 17. april 2017

Deilig 3-retters måltid for kr.200. Alle tre retter smakte helt perfekt. Sent på kvelden, noe treg/dårlig service. Kvalitet på alle retter veide opp for noe fraværende servitører. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: april 2017
Takk, Gerd250813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jensens-Bofhus, Gæsteservice på Jensens Boefhus Esbjerg Nord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017
Google-oversetting

Hej Gerd.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi værdsætter virkelig dine skønne roser og din feedback :-)
Vh. Kasper

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Fem voksne og tre barn spiste middag i dag. En av de voksne som bestilte biff godt stekt fikk rå biff. Etter klage ble biffen som på det tidspunktet var delt i to, tatt tilbake til kjøkken for å stekes mer. Da resten av selskapet var ferdig med maten, kom biffen tilbake fra kjøkkenet uten det ekstra tilbehøret som var bestilt og lå på talerkenen da den ble tatt ut. Nytt tilbehør ville da ta ytterligere ti min og tilberede. Barna var begynt å bli utålmodige, så vi takket nei til hele retten. Den utrolige dårlige servicen besto i at vi skulle slippe å betale for retten. En dro sulten fra biffhuset, men slapp altså å betale for etablisementets tabber.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Åge M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2016 via mobile enheter

Fantastisk god mat!!!
Passer nok både lunsj og middag, uansett hvor mange dere er. Par/familie/gruppe!
Har også "is-bar" det du kan spise så mye du vill før en ikke alt for dyr penge.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, UlrikaO409
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2016 via mobile enheter

Etter å ha besøkt Flammen var dette en stor nedtur. Biffen var bortimot kokt, smakte ikke spesielt godt.Det positive var at vi ble tatt vel i mot og at servicen generelt var bra. Dette var en kostbar restaurant i Esbjerg.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, bentej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jensens Boefhus Esbjerg Nord, så også på

 

Har du vært i Jensens Boefhus Esbjerg Nord? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.