“Fantastisk biff”

Vurdert som nr. 88 av 3 641 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte chateau brian for to personer, perfekt stekt og servert, med frites, bønner, champignon, sauser. Utsøkt mat og særdeles hyggelig betjening. Kjapp levering. Vil gå hit igjen!

1  Takk, joakimm953

Anmeldt 8. oktober 2018

Vi ble møtt av en meget hyggelig kelner som viste oss til bordet. Vi ønsket imidlertid å bytte til et vindusbord, og fikk det med det samme.
Maten smakte helt fantastisk, og den lune bearnaise kan absolutt anbefales.
Vi fikk anbefalt en kaffedessert som også smakte meget godt som avslutning på Det perfekte måltid.

Takk, Hanne D
Anmeldt 9. august 2018

Var her 7/8 sammens med min sønn på 15, og vi var begge mer enn fornøyd. Veldig bra utvalg i forskjellig når det gjelder kjøtt, nydelig tilberedt, meget bra tilbehør, utmerket vinanbefaling og super bra service i veldig trivelig lokale. Stort bedre enn dette blir det ikke. Fornuftig priset, og denne restauranten anbefaler jeg mer enn gjerne. Takk for en utmerket kveld!

Takk, JanHelgeD1
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Maten var helt fantastisk. Er egentlig ikke en stor kjøtt spise, men det de her serverte vær utrolig godt. Masse godt tilbehør du kunne velge med kjøttet du bestilte. Drinkene var også veldig gode. Og selve atmosfære på restauranten var veldig koselig, godt at de ikke presset mange bord sammen slik at man får litt privat liv. Utrolig godt valg

1  Takk, M4601AQemilyg
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Maten var ok, men tok laaang tid før den kom. Ubehagelig varmt i lokalet gjorde opplevelsen mindre hyggelig enn forventet. Kommer ikke tilbake

Takk, HarryfromDavao
Nikolaj L, Gæsteansvarlig på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018

Hej HarryfromDavao,

Mange tak for kritik og at du tog dig tid til at give os feedback, det er den eneste måde vi kan blive bedre på.

Vi er kede af at læse om din oplevelse hos os, vi arbejder konstant på at forbedre vores restaurant og den oplevelse vi gerne vil give vores gæster, derfor betyder din feedback meget for os.

Vi skal gøre alt hvad vi kan for, at optimerer vores bookingsystem og køkken, så vi undgår lang ventetid i fremtiden.

Endnu en gang tak for kritik og feedback. Som sagt, er den eneste måde vi bliver bedre på ved konstruktiv feedback fra vores gæster.

Reisende som så på KöD Vesterbro, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i KöD Vesterbro? Del dine erfaringer!