“Byens beste biff?”

Vurdert som nr. 92 av 3 429 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde en herlig kveld på Kød. Nydelig mat, dyktig og sjarmerende servitør, deilige drinker og god atmosfære i restauranten. Liker du god biff og god service er dette restauranten for deg!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, tomeho

Anmeldt 6. mars 2019 via mobile enheter

Nydelig biff som var perfekt tilberedt, godt tilbehør, rikelige porsjoner og ikke minst, hyggelige servitører som virket unikt opptatt av at vi skulle ha det bra. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, BergljotS
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde en koselig kveld på KöD, hyggelig betjening som forklarte menyen og sa litt om steke grader på kjøttet. Synes resturanten hadde god atmosfære. Maten kom hurtig, men nå skal det sies at dette ikke var en veldig travel kveld. Vi spiste tartar til forrett, og New York strip til main.
Tartar var ikke noen veldig stor opplevelse for min del, dressing smaken ble så overveldende at jeg ikke kunne smake kjøttet. Og det er vel meningen med en tartar at kjøtt smaken skal være det som er fremtredende. Men dem gjorde det godt igjen med min new york strip, den var perfekt stekt medium rare og hadde en meget god smak. Sides var også gode mozzarella med tomat og steak fries.

Alt i alt en god opplevelse og vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, larserikp2014
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Carpaccio til forrett og kød sin biff til hovedrett. Utsøkt mat og veldig hyggelig betjening.

Anbefales!

Takk, OskarH35
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Oksecarpaccio til forrett, mye god smak med godt modnet ost.

Stedets egen spesialitet, Cöte de Kød, brilliant tilberedt, og vi fikk den stekt helt etter forventing.

Vinanbefalingen var en innertier.

Anbefales!

Takk, tommyk404

Reisende som så på KöD Vesterbro, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i KöD Vesterbro? Del dine erfaringer!