“God matopplevelse!”

Vurdert som nr. 79 av 3 636 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, bra tilbehør og bra service.
Noe av maten kunne ha vært varmere, men smaken gjorde opp for det. Verdt et besøk!

Takk, 10maritag
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kære 10maritag,

Mange tak for din anmeldelse, og for at tage dig tiden til at fortælle os om din oplevelse.
Det glæder mig at høre, at I havde en dejlig aften hos os, og at maden overordnet set sad lige i skabet.

Vi håber på at se jer igen en anden god gang.

Dbh. Aimée, KöD Vesterbro.

Anmeldt 20. juni 2022

11/10 Det her var en fantastisk opplevelse. Fantastisk service fra vi kom til vi dro. Tilbehør og kjøtt var magisk.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Q7388GFjohanh
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Hej Johan,

Mange tak for din feedback, og for de søde ord.

Det glæder os at høre, at I havde en fantastisk oplevelse hos os, og at både servicen og maden sad lige i skabet.

Vi håber på at se jer en anden god gang.

God sommer!

Aimée, KöD Vesterbro.

Anmeldt 19. januar 2022

Fine omgivelser, god service, hyggelig betjening og nydelig mat: KöD har alt! Dette var vårt andre besøk her, og både små og store drømmer allerede om neste gang. Tusen takk for en strålende fin kveld hos dere.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Eleni2022
Anmeldt 29. september 2021

Sjarmerende eldre bygård. Super hyggelig vertskap. Fantastisk mat. Anbefaler tre retters med vin pakke. Terning kast seks på alt.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, terjej1958
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig gode biffer. Smeltet på tungen. Tilbehøret var også veldig godt. Dette kan de. Neste gang vi ønsker biff i København kommer vi tilbake.

2  Takk, mortenm1405

Reisende som så på KöD Vesterbro, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i KöD Vesterbro? Del dine erfaringer!