“Meget vellykket restaurantbesøk med firma”
Anmeldelse av KöD Vesterbro

KöD Vesterbro
Vurdert som nr. 78 av 3 635 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 6. juni 2023

Vi var 21 personer på firmatur til København. Vi hadde bestilt meny og "drikkepakke" med servering av vin/øl under måltidet. Dette fungerte utmerket. Rettene kom og både forrett, hovedrett og dessert smakte utmerket. Spesielt synes gruppen at hovedretten var utsøkt (biff).

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Atle P
DiningSix Kundeservice, Markedsføring på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2023

Kære anmelder,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at jeres firmatur til København var vellykket. Det glæder os, at menuen og drikkepakken med servering af vin/øl fungerede perfekt for jer. Vi er glade for, at alle retterne, herunder forret, hovedret og dessert, smagte fremragende.

Det er særligt glædeligt at høre, at gruppen nød hovedretten og især bøffen. Vi stræber altid efter at levere udsøgte smagsoplevelser, og det er fantastisk at vide, at vi formåede at imponere jeres gruppe.

Endnu engang tak for den positive anmeldelse, og vi håber at få glæden af at servere jer igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Andreas // KöD

Anmeldt 2. mai 2023

Utmerket biff i flere størrelser som grilles direkte på kull. Utrolig god service, litt lang tid fid før mat kom, men var også ganske fult her. Ikke av de rimeligste restaurantene, men skal du ha en utmerket biff, er det i alle fall et sted å besøke.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, kingnorw
Kundeservice afdeling, Markedsføring på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hej Kingnorw,

Tak fordi du brugte tid til at vurdere din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på!
Vi håber at byde jer velkommen snart igen!

Mvh Rikke, KöD Vesterbro.

Anmeldt 29. april 2023 via mobile enheter

Vi har vært mange ganger på KØD Vesterbrogade og har alltid hatt gode opplevelser der. Besøket i kveld ble derfor en stor skuffelse. Vi ble plasser på et tomannsbord i avdelingen innenfor hoveddøren. Der var det et langbord med 10-12 personer. Disse lagde så mye støy at det ikke var mulig å snakke sammen ved vårt bord, selv om det lå litt unna langbordet. Det var heller ikke mulig å høre hva servitører sa. Etter en liten stund fikk vi maten vår og gjestene ved langbordet gikk. Da var det mulig å snakken igjen. Etter kort tid kom det en ny gruppe til langbordet og det var ikke mulig å snakke sammen igjen.
Dette medførte at når vi var ferdige med hovedretten valgte vi ikke dessert på grunn av støynivået.
Det er slik at når man velger å spise på restaurant ønsker man å kose seg en kveld ute. Når det oppleves som så støyende at man velger å gå før tiden blir selvsagt kvelden ødelagt.
Selv om det ikke var «servitørene» som sto for støyen, er de ansvarlig for å ivareta de andre gjestene også.
Vi kommer ikke til å bestille bord på KØD Vesterbrogade flere ganger, dessverre.

Dato for besøk: april 2023
Takk, ole johny m

Hej Ole Johny m,

Mange tak for din anmeldelse- Vi værdsætter enhver form for feedback, da det er den eneste måde hvorpå vi kan blive bedre!
Jeg er ked af at din oplevelse hos os ikke har været tilfredsstillende- du er meget velkommen til at sende en uddybende mail til os på info@koedvesterbro.dk
Jeg håber på at høre fra dig!

Mvh Rikke, KöD Vesterbro.

Anmeldt 31. januar 2023 via mobile enheter

Fantastisk sted.
Vi dumpet tilfeldigvis innom siden vi bodde rett ned i gata. Betjeningen klarte å få plass til oss selv om det egentlig var fullt.

Herlig mat og god service!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Fjellfru
DiningSix Kundeservice, Markedsføring på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2023

Kære Fjellfru.

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os og for de rosende ord, det værdsætter vi rigtig meget.
Jeg er rigtig glad for at høre at I nød besøget hos os og at der kunne findes plads til jer den aften!

Jeg håber på at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.
Du ønskes en dejlig dag.
Nina //KöD Vesterbro

Anmeldt 29. desember 2022 via mobile enheter

Utmerket biff i flere størrelser som grilles direkte på kull. Egentlig ikke mer å si enn akkurat det. Ikke av de rimeligste restaurantene, men skal du ha en utmerket biff, er det i alle fall et sted å besøke.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, JoHo68
DiningSix Kundeservice, Gæsteansvarlig på KöD Vesterbro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2023

Kære JoHo96,
Mange tak for din anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for at høre du nød dit besøg på vores restaurant :)
Vi håber på at tage imod dig igen en anden god gang!
Mvh Bianca, KöD Vesterbro

Reisende som så på KöD Vesterbro, så også på

København, Sjælland

København, Sjælland

Har du vært i KöD Vesterbro? Del dine erfaringer!