Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk måltid. ”
Anmeldelse av El Viejo Mexico

El Viejo Mexico
Vurdert som nr. 148 av 2 877 Restauranter i København
Prisklasse: USD 25 - USD 59
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Vi har nå spist 3 ganger på denne restauranten, og de skuffer aldri.
Vi har stort sett valgt meny 1 eller 2, som er en sammensatt 3 retter som alltid smaker fortreffelig.
Fin atmosfære, koselig betjening og nydelig mat.
Anbefales et besøk

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, roara634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (926)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 926 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Fremragende mexicansk restaurant.
Super mat - flott servering og veldig mexicansk innretning.
Kan i den grad anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, FFFredrikstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Her kommer vi gjerne tilbake! God stemning med levende lys inne, og fortausbord for de som vil sitte ute. Det ble en 3 retters og vi er veldig fornøyd!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Anne-Siri T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

En kjempe fin restaurant som ligger ganske sentralt. Vi var der i går kveld og vi fikk kjempe fin velkomst fra en hyggelig kvinnelig servitør som ga oss bord uten at vi hadde reservert. Smakfull meksikansk mat. Alle ansatte virket imøtekommende bortsett fra en.Da vi fikk drikken, ønsket vi å bestille mer mojito,men da fikk vi tilsvar at han ikke hadde tid og vi måte vente!? Vi ble sjokkert over den noe aggressive måten å svare en gjest.Første gang vi har opplevd noe lignende.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Jan B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sina B, General Manager på El Viejo Mexico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018
Google-oversetting

Kære Gæst,

Jeg takker jer for anmeldelsen og jeres besøg. Jeg beklager samtidig for den misforståelse der er sket. Vi elsker at lave Mojitos og vi praler af med at vi laver Københavns bedste Mojitos. Jeg håber at der er tale om en misforståelse fra vore side. Jeg gør gerne personalet opmærksomme på det evt. sprogbarrierer det kan være pga vore engelsk talende tjener.

Beklager igen på deres vegne og håber gerne at I besøger os igen.
På godt gensyn!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2018 via mobile enheter

Anbefaler sterkt dette småkoselige stedet! Nydelig mat og hyggelig betjening. Vi kommer gjerne tilbake nok en gang!

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, 847sveinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sina B, General Manager på El Viejo Mexico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2018
Google-oversetting

Kære Svein,

Tusind tak for besøget og det glæder os rigtig meget at I har været tilfredse med mad ig betjeningen.

På godt gensyn!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Viejo Mexico, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i El Viejo Mexico? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.