Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch med venner”
Anmeldelse av Restaurant l'Alsace

Restaurant l'Alsace
Bestill bord
2
søn. 19.5.
20:00
Vurdert som nr. 213 av 3 036 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi var 10 venner som spiste lunch. Kveite rogn til forrett. Fint dandert og smakte utmerket. Biff til hovedrett. Mør og fin. Hvitvin til forrett og rødvin til hovedrett. Begge fra Østerrike. Super servering. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, carlth0rer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (292)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 292 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Deilig mat, en spiste flyndre og en annen kantareller. Deilig begge deler, og måltidet ble avsluttet med en deilig sitronterte. Kaffen kom i presskanne og ble skjenket i søte, små kopper. Hyggelig service! Anbefales.

Dato for besøk: august 2017
Takk, marisras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Behagelig besøk i en trivelig bakgård. God foie gras til forrett med god Alsacevin til (selvfølgelig ). Hovedrett var nydelige blåskjell og et stort fat med østers, jomfrukreps, og hummer. Enkelt og meget godt. Kelneren klarte å søle vin hver eneste gang han skjenket i glassene! God til å følge opp, ikke så god til å treffe glassene. Savner også at han kunne bruke 2 sek ekstra ved bordet, så han fullførte setningen hos oss og ikke på vei forbi nabobordet. Synes maten er noe høyt priset. Vinen er sympatisk priset.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Cahor15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2016 via mobile enheter

Etter en lang dag med møter var tiden kommet til dagens middag og l'Alsace skuffer aldri. De har holdt det gående siden 1978 og leverer en ekte fransk bistro følelse. Koselige lokaler med
Ennå koseligere eier, Franck er hjerteligheten selv og den verten. Vin fra Burgenland i Østerrike så jeg ikke komme men den var nydelig, pinot noir fra vineyard Goldenits er helt rå. Jeg skal tilbake, punktum . maten er selvsagt også meget god

Dato for besøk: september 2016
Takk, 99vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2016 via mobile enheter

Restauranten ligger som en oase i Pistolstrædet i København. Vi satt ute i en rolig bakgård, svalt og fint i en ellers svært varm by. Betjeningen kom raskt til bordet, og serveringen gikk akkurat passe raskt. Hyggelig og dyktig servitør, som snakket engelsk, forsto dansk/norsk men antagelig var hun russisk. Maten var helt prima, det samme var vinene. En svært bra restaurant som kan anbefales!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, JamesBoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant l'Alsace, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Restaurant l'Alsace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din