Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trist halvdel av besøket”
Anmeldelse av Det Lille Apotek

Det Lille Apotek
Vurdert som nr. 216 av 3 171 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 51
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservater
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Vi fikk hyggelig mottakelse. Fin plassering og god service. Mat (hovedretten) og drikke kom som bestilt. Servert av en hyggelig kelner. Så var det slutt!
Vi fikk ikke lenger kontakt med noen. Kl 2145 ba en av oss i følge om kaffe. Den ble servert kald. Når vi gjorde oppmerksom på det, ble kannen tydelig vis varmet i mikro ovn. Kannen var svært varm og kaffen vond og lunken.
Dessert ble vi ikke tilbudt. Personalet var opptatt med å rydde bord to timer før stenging.
Et svært negativt etterlatt inntrykk.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Sverreleiro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (956)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 956 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Vi hadde en flott lunsj i koselige lokaler. Meget god service av en hyggelig betjening og smørrebrødene var nydelige.

Dato for besøk: september 2019
Takk, ragov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019

Unik atmosfære, service, mat og stemning. Dansk tradisjonsmat på sitt aller aller beste, servert i fantastiske omgivelser!

Dato for besøk: september 2019
Takk, TorgeirErfjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Vi var to par på tur i København og vi hadde på forhånd bestilt bord på Det Lille Apotek. Gledet oss veldig og ble ikke skuffet. Bestilte Apotekets Luksusanretning noe vi ikke angret på. Maten var helt utmerket, med mange forskjellige retter og mange smaker. Dette stedet kan så absolutt anbefales. Lokalene, betjeningen og maten var helt topp :-)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helen1965Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Det Lille Apotek er et fast lunch-sted hver gang vi besøker København. God mat, hyggelig betjening og et trivelig lokale. Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: august 2019
Takk, johansN2071BA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Lille Apotek, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Det Lille Apotek? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din