Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opplevelse av dansk tradisjonsmat”
Anmeldelse av Det Lille Apotek

Det Lille Apotek
Vurdert som nr. 152 av 2 829 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 55
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God og mye mat. Vi spiste den Store Platte som ga oss mye dansk tradisjonsmat. Noe vi også søkte og ønsket. Greie priser, men med svak norsk krone blir det likevel anselig kostnadsmessig allikevel.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 847dagd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 042)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 042 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Lille Apoteket på nytt igen denne gang for lunsj, veldig gode smørebrød og hyggelig personell.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sepp M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Københavns eldste resturant. Helt fantastisk plass, god service og veldig god mat. Du har ikke vært i København om du ikke har vært her.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Sturla_Laupstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020

Vi besøkte dette stedet ved en tilfeldighet. Ganske små trivelige lokaler i gammel stil, med et meget hyggelig personale. Vi bestilte tre forskjellige kjøttretter, som alle falt i smak. 2 av oss var litt usikker på om vi skulle ha And eller Fleskestek, fordi begge så veldig fristende ut. Kelneren foreslo da og anrette begge retter på et fat, slik at vi fikk smake begge deler. Genialt :-) De har ellers en variert meny, Vi falt for det lokale ølet, som også var meget god. Et sted vert besøket.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HDad1340
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Restauranten er tradisjonell og har et mer voksent publikum. Dansk mat og drikke er hovedsaken her og med den trivelig stemning. I overkant sen med å få bestillinger til bordet, men det er bare å bestille i god tid før man går tom.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, 241erikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Lille Apotek, så også på

 

Har du vært i Det Lille Apotek? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din