“Må besøkes!”

God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 29. mars 2024

I Store Kannikestrædet nær Strøget ligger denne koselige og tradisjonsrike restauranten. Den overtok lokalene etter apoteket som lå her i 1720 og har vært et svært populært spisested siden. Vi er her hver gang vi er i byen, men må ha bestilt bord om vi skal være sikret plass. Menyen er omfangsrik med danske spesialiteter – vi tok sildesmørbrød med egg og løk mm. pluss øl med stedets egen akevitt til. Et nydelig måltid i historiske lokaler og med hyggelig personale som gjerne småprater litt. Anbefales på det beste!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Gunnar K

Anmeldt 6. oktober 2023

Fantastisk atmosfære, veldig hyggelig betjening. Dette toppes med meget god mat. Går alltid hit når jeg er i København.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Geir G
Anmeldt 12. juli 2023 via mobile enheter

God mat til grei pris. Det som gir mest inntrykk er omgivelsene, stemning og fantastisk hyggelig betjening. Absolutt å anbefale

Dato for besøk: juli 2023
Takk, dagharalda
Anmeldt 6. april 2023 via mobile enheter

Københavns eldste resturant. Må bare testes. Nydelig mat. Ville prøve and, terningkast 6, kjent for sine smørbrød. Meget bra meny. Hyggelig serverings personal, koselig miljø.

Dato for besøk: april 2023
Takk, 111stigs
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Vi var tre norske venner som fulgte anbefalingen om å gå på Det lille Apotek for tradisjonell dansk mat. Vi ble ikke skuffet! Flæskesteg, and og Apotekergryde ble bestilt og smakt på av alle. Helt nydelig mat med god øl og akevitt til servert av hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen 👍

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Stefan L

Reisende som så på Det Lille Apotek, så også på

Har du vært i Det Lille Apotek? Del dine erfaringer!