“Fantastisk hyggelig besøk”

Vurdert som nr. 307 av 2 944 Restauranter i København
Prisklasse: USD 29 - USD 72
Kjøkken: Italiensk, Kafé
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. desember 2018

Vi ankom midt på dagen, vi ønsket å ta oss et glass vin, vi ble henvist til vinbaren, vår Italienske servitør var meget hyggelig og hjelpsom, vi fikk gode anbefalinger og smakte oss i gjennom et rikt utvalg av Italienske viner, både rødt , hvit, rose smakte fortreffelig, vi spiste et enkelt måltid med ost og skinke, og en fantastisk god pølse med trøffel denne plassen bare må prøves
Jeg skal helt sikkert tilbake hit

1  Takk, TomMathisen

Anmeldt 15. oktober 2018

Fiat har topp beliggenhet. De har en stor meny og ikke alltid like lett å velge mellom så mye godt. Vi fikk en meget dyktig servitør. Han var kunnskapsrik om maten samt om de italienske vinene på vin menyen. Vi spiste litt forskjellige ting og alt smakte utmerket.
Jeg spiste blekksprut, men måtte sende den ut igjen. Kokken må ha mistet en saltpose over retten. Jeg fikk hurtig en ny porsjon og den smakte utmerket.

Takk, Victor R
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Veldig koselig sted. Oppmerksom og hyggelig betjening. God mat. Spesielt var det god pasta. Utrolig god espresso.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Hege L
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Anbefaler virkelig en middag på Fiat. Vi nøt en fire retter med vin. Meget hyggelig betjening og lun og god stemning. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, mayberit
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Når en spiser på italiensk restaurant vet man ofte hva man får, man blir sjelden skuffa eller positivt overasket. Det samme gjaldt dette stedet. Veldig koselige lokaler, hyggelig betjening og mat som man kan forvente på en italiensk restaurant.

Dato for besøk: august 2018
Takk, BjornErikSorli

Reisende som så på Trattoria Fiat, så også på

Har du vært i Trattoria Fiat? Del dine erfaringer!