Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårligste opplevelsen jeg har hatt”
Anmeldelse av Restaurant Nova

Restaurant Nova
Vurdert som nr. 2 268 av 2 839 Restauranter i København
Prisklasse: USD 5 - USD 28
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kanskje den dårligste opplevelsen jeg har hatt på en restaurant. Først og fremst måtte vi oppsøke dem som jobbet der for å få et bord. Etter 30 minutter med venting fikk vi lov å bestille. Etter 40 nye minutter måtte vi på nytt ta kontakt med servitørene. Da hadde de glemt bestillingen vår. Først tok de ansvar og sa at vi skulle få maten gratis, men mens vi spiste kom de tilbake og sa at vi måtte betale allikavel. Ikke nok med det fikk begge hår i maten vår. Dette ville vi ikke spise, men måtte betale allikavel. Anbefaler alle som er i København å holde seg unna dette stedet hvis man vil ha gode opplevelser.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsen2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (572)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 572 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse i København ! Vi spiste italiensk mat hos Nova. Fantastisk personale og mat. Hyggelige priser på mat og vin. Absolut anbefales ! Vi var innom og spiste 2ganger. Ligger like bak Strøget ved Skt Petri kirken.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jonsM1209LL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Medium og medium rå biff ble til skosåle og grønnsakene til biffene var soggy og lite appetittlig. Potetene på siden var det beste av hele retten og det sier litt.
Det skal sies at personalet tok det bra og løste det fort, selv om kjøkkenet ikke klarte å levere andre gang heller. Greie priser, men skikkelig nedtur. Hadde vurdert å bytte ut kjøkkenpersonalet! Et sted vi aldri kommer tilbake til. Bortkastet tid og penger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariavM3405RH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

En kjempe fin opplevelse med god mat og veldig hyggelig servitører som møter deg i døren. Får mat fort og de kommer ofte for å høre om alt er bra. Neste gang vi skal til København så skal vi definitivt spise her igjen!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Vacation463808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Altså, dette holder ikke, når du ønsker en Jack Daniels whiskey marinert biff medium+ å du får en tørr skosåle av en biff, å den er dynket i en grillglace fra Rema1000... Pommes-frites var best, takk for maten...

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Arild A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Nova, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Restaurant Nova? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din