Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 02:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldi hyggelig gammel , 3rd Beste Pub i København ❤️👍

3rd Best Pub in Copenhagen , veldig trivelig pub, ligger like ved hovedbanen. Med masse gamle ting... les mer

Anmeldt 14. september 2016
980Ellen
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Brun Pub

Koselig atmosfære og hyggelig betjening. Noe røykfullt for ikke røkere, men ellers rikt dekorert i... les mer

Anmeldt 29. oktober 2019
eldorf
,
København, Danmark
via mobile enheter
Les alle 83 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
Grand Tour fra Nyhavn
530 anmeldelser
fra USD 16,41
Mer informasjon
Københavnkortet
839 anmeldelser
fra USD 73,81
Mer informasjon
fra USD 35,79
Mer informasjon
fra USD 21,01
Mer informasjon
Anmeldelser (83)
Filtrer anmeldelser
83 resultater
Vurdering fra reisende
35
31
7
4
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
31
7
4
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 83 anmeldelser
Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Koselig atmosfære og hyggelig betjening. Noe røykfullt for ikke røkere, men ellers rikt dekorert i bransjeriktige rekvisitter. Her er turene tog og alt som hører med

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, eldorf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Jernbanecafe er jerbanecafe tenkte vi da vi gikk inn, men der tok vi feil! Denne cafeen er kåret til Københavns 3.beste vertshus. Og for julepynt der var, overalt - tak og vegger og i lamper på border og i vinduer. Skikkelig pyntet. Jernbanecafeen har askebeger med følgende tekst: "stjæl gerne et askebæger, men betal lige kroner 34 i baren, så får du et, der er pakket fint ind"

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, HelHuse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Rett bak Hovedbanegården i København ligger Jernbanecaféen som i dag drives av tredje generasjon i familien.
Dette er en typisk brun pub som åpner allerede klokka 07.00 om morgenen og holder det gående til klokka 02.00 på natta.
Høydepunktet er hver onsdag og søndag kveld når bestefar (den forrige driveren) spiller på sitt el-piano og leder allsangen. Og da synger man selvfølgelig også Nidelven stille til ære for sine norske gjester.

Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2017 via mobile enheter

Har vært her mange ganger nå, og er absolutt verdt et besøk. Denne puben har atmosfære og sjarm utenom det vanlige, og kan derfor anbefales på det sterkeste. En morsom begivenhet er å drikke deres eget øl, 7 expressen, og samle klipp på et klippekort, for så å få tildelt medaljer Totalt rangerer jeg denne puben til, "bare må prøves".
Terningkast 6+

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, roara634
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2016

Har du glede av å se og delta i en helt spesiell pubkultur bør du virkelig ta turen innom her. Det er et yrende liv omtrent til alle tider. Noen ganger er det så mange gjester at de låser døra for å holde kontroll på antall gjester. På innsiden er det en utsmykking på vegger og i tak, som ikke kan beskrives. Det er gjester av absolutt alle slag. Mange er blide, mange er fulle, noen er svært originale og en og annen sover. For meg er det et problem at de fleste røyker inne, så det kan bli vanskelig å puste til tider, men tåler du det må du bare ta en tur. Dette er et sted du aldri kommer til å glemme.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Roger C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Agnete B, Ejer på Jernbanecafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2017
Google-oversetting

Hej Roger C!

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og anbefaling af Jernbanecafeen.

Det er korrekt, at gæsterne har lov til at ryge. Jeg beklager, at du oplevede det som et problem. Vi har et meget effektivt ventilations-og luft-renser system, som i al fald har gjort forholdene væsentlig bedre end tidlignere. Jeg er nemlig også selv ikke-ryger. Hånden på hjertet, så jeg så gerne, at rygning blev helt forbudt også på restaurationer som Jernbanecafeen.

Indtil da kan jeg anbefale dig, at besøge Jernbanecafeen på de stille tider: fx formiddage og eftermiddage i ugens løb! Der kan stemningen også være uforglemmelig, men generelt med færre gæster og dermed mindre røg!

Men endnu engang: tusinde tak for din anmeldelse! Den varmer så meget!

Med venlig hilsen
Agnete Bjørlig, ejer i 3. generation af Jernbanecafeen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser