Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service”
Anmeldelse av Blue Elephant Restaurant

Blue Elephant Restaurant
Vurdert som nr. 693 av 2 876 Restauranter i København
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Amager
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi var et følge på 10 personer på fortetningsreise som hadde forhåndsbestilt bord. Servicen var elendig, glemte å ta opp drikkebestilling av flere. Risen ble servert lenge før maten slik at den ble kald. Kelneren nektet helt å dele opp regningen. Maten var god, men totalopplevelsen ble sprlig pga elendig service

Dato for besøk: desember 2018
Takk, karinwangh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
yupin i, Gæsteansvarlig på Blue Elephant Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Hi karinwangh

Thank you for taking the time to write us a reviews. I was very disappointed to read of your experience during your visit with us. Unfortunately we had another large group of guests that came an hour later than the booking time, and we would like to apologies for our delay of service.
The feed back such as your that we are able to maintain and indeed, where necessary, improve upon the service that we provide to our valued guest.

Sincerely yours,

Yupin Insuran




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 235 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

I det man går inn til restauranten er det som å komme til Thailand. De treffer både med riktig musikk og innredning, noe som bidrar til å gjøre stedet autentisk.
Spiste en 3-retters, og alle 3 rettene kvalifiserer til toppkarakter.
Fikk hjelp av personalet til å bestille riktig vin, og de traff godt med anbefalingen.
Prisene er også overkommelige.
Hvis jeg må pirke på noe må det bli at maten ikke er så sterk som den blir reklamert med. Rettene mine var 3/3 i sterkhet ihht. Menyen, men hvis jeg sammenligner med andre asiatiske restauranter vil jeg si at de var 2/3.

Atmosfære: 5
Service: 5
Mat: 4
Pris: 4

Total: 4.5

Dato for besøk: desember 2017
Takk, skrujarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2017

Bestilte full meny, lunken "varmmat" og tamme smaker. Ok presentasjon men skuffende helhetsopplevelse.

Synd for det var fine lokaler og ok service.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn strand G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2017

Nydelig mat - nydelig betjening - nydelig lokale - nydelig service : Dette er stedet for de som liker Thai mat,

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Reidar0504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2016

God Asiatisk resturant ned i kjeller , utrolig stor meny , og jeg har spist menge av rettene , synes det er gode smaker på de fleste rettene, denne gangen spiste vi sautert svinekjøtt, marinert oksekjøtt, og Siam and , den siste med 3 pepper, og den var ganske godt krydret, alle var fornøyde med maten , og servitøren var kjempehyggelig, en god opplevelse.

Dato for besøk: november 2016
Takk, TomMathisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Blue Elephant Restaurant, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Blue Elephant Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.