“Mye for pengene 😃”

Kjøkken: Dansk
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig restaurant med rask og hyggelig service. Hadde fantastisk hummersuppe og ypperlig tilberedt entrecôte.

2  Takk, stiana650

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god service, hyggelige mennesker. Veldig god middag hvor de la til rette for hva vi ønsket å endre på. Kommer absolutt tilbake.

2  Takk, Benedicte D
juliaR4735, Direktør på Restaurant Komplet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020

Tusind tak

Anmeldt 1. januar 2020

Fantastiske smørbrød og service, lite og intimt lokale med få bord, man må reservere for her blir det fort fullt.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Vivian B
juliaR4735, Chef  på Restaurant Komplet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2020

Tusind tak kære gæster.

Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Vi var fire personer her en lørdag for å spise lunsj. Jeg bestilte smørrebrød med sennepssild og lun leverpostei. Det var den desidert beste sennepssilden og den desidert beste lune leverposteien jeg noen gang har smakt. Fantastisk mat👍

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, mortenr774
juliaR4735, Ejer på Restaurant Komplet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Det var min fornøjelse. Tusind tak

Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Himmel og hav for et sted. Et fantastisk sted og ha en lang julelunsj. Nydelig mat og for en servering. Hun som servere gjør stedet til en opplevelse. Hadde en super førjul opplevelse🎁✨🥂🎄

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Voyager770075
juliaR4735, Ejer på Restaurant Komplet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Tusind tak😊 det var fornøjelse at servire for jer. Glædelig jul kære gæster

Reisende som så på Restaurant Komplet, så også på

Har du vært i Restaurant Komplet? Del dine erfaringer!