“Hyggelig sted for danske smørbrød.”
Anmeldelse av Cafe Sorgenfri

Vurdert som nr. 173 av 3 634 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted for danske smørbrød. Vi valgte å sitte ute og fikk flott oppfølging fra personalet. Vi gikk for to smørbrød hver. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Takk, VacationOslo
s_rens845, Direktør på Cafe Sorgenfri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hej VacationOslo.
På Cafe Sorgenfri elsker vi, at vores gæster nyder deres besøg hos os, og at de tager sig tid til, at fortælle om deres besøg hos os.
Vi glæder os til at se jer igen.

Cafe Sorgenfri.

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Ble anbefalt denne plass for god lunsj. Bestilte roastbiff med lun bakt løk over rugbrød og remulade. Himmelsk. Rødspette med håndpilede reker over rugbrød med remulade, fortreffelig. Denne plass må vi besøke igjen.

1  Takk, Jan Morten U
s_rens845, Direktør på Cafe Sorgenfri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hej JanMorten.

På Cafe Sorgenfri er vi altid glade, når vores gæster giver sig tid til, at skrive om deres besøg her.
Når vores gæster er glade efter ders besøg, bliver vi også glade, for vi gør os stor umage - hver dag.
Vi glæder os til at se jer igen.

Anmeldt 30. november 2019

Herlig mat. Herlig service. Herlig atmosfære! Alltid hyggelig! Anbefales på det sterkeste om du vil spise typisk dansk mat.

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, Terje R
s_rens845, Chef  på Cafe Sorgenfri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hej Terjer.

Mange tak for dine flotte anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for.
Det er en fornøjelse, når vores gæster både kan lide vores mad, vores tjenere og ikke mindst vores atmosfære.
Vi bliver også meget glade for, at vores gæster tager sig tid til, at skrive om deres besøg.

Vi glæder os til at se dig igen.

Cafe Sorgenfr

Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Årets andre besøk på Sorgenfri. Fast smørbrødsted gjennom mer enn 20 år, og de skuffet ikke i dag heller. Unik atmosfære der navnet virkelig stemmer. Verden blir igjen utenfor. Akkurat passe arrogante og travle servitører som skjenker snapsglasset helt fullt men ikke en dråpe utenfor. Rause og gode smørbrød av førsteklasses råvarer. Tradisjonelt i positiv betydning. Anbefales til lunsj en dag du kan droppe middagen. Gjør du det riktig trenger du ikke mer mat den dagen

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, rettferdig
s_rens845, Chef  på Cafe Sorgenfri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019

Hej rettferdig.

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte.
At vores gæster tager sig tid til, at fortælle om deres besøg på Cafe Sorgenfri, er en fornøjelse for os.
Vi glæder os til at se dig igen.

Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Fantastisk fint sted, atmosfære og mat, av topp kvalitet. Husk å booke bord via telefon. Anbefales absolutt.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Wanderer403447

Reisende som så på Cafe Sorgenfri, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Cafe Sorgenfri? Del dine erfaringer!