“Anbefales!”

God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Første, men ikke siste gang vi besøker dette stedet! God mat, hyggelige servitører og du føler deg velkommen med en gang du går inn døren, Anbefales!

1  Takk, Siw S

Anmeldt 14. juni 2022

Hadde igjen et svært hyggelig besøk på Cafe Sorgenfri flott og god luxusplatte med tilhørende drikke. Alltid like hyggelig kelnere. Kan anbefales til alle. Mvh Runar

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Runboge
Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Vi var 17 familiemedlemmer som spiste lunsj her. Utrolig oppmerksomme og flinke kelnere! Ingenting var umulig! Og maten var hinsides. Smakte helt utrolig godt og det var mer enn nok til å mette oss alle og vel så det. Hit vil vi gjerne komme tilbake! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, maibritt_57
Anmeldt 7. oktober 2020

En koselig frokostrestaurant med autentiske smørrebrød og fantastisk stemning. Jeg har vært her flere ganger gjennom flere år, og maten skuffer aldri. Dette stedet anbefales hvis du ønsker de beste danske smørrebrød, kolde øl og en lille en.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 925larsg
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted for danske smørbrød. Vi valgte å sitte ute og fikk flott oppfølging fra personalet. Vi gikk for to smørbrød hver. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Takk, VacationOslo
s_rens845, Direktør på Cafe Sorgenfri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hej VacationOslo.
På Cafe Sorgenfri elsker vi, at vores gæster nyder deres besøg hos os, og at de tager sig tid til, at fortælle om deres besøg hos os.
Vi glæder os til at se jer igen.

Venlig hilsen
Cafe Sorgenfri.

Reisende som så på Cafe Sorgenfri, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Cafe Sorgenfri? Del dine erfaringer!