“Kommer helt klart igjen!”
Anmeldelse av Cafe Sorgenfri

Cafe Sorgenfri
Vurdert som nr. 185 av 3 648 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Utrolig hyggelig og sjarmerende sted med flink bevertning- og ikke minst god mat! Spiste sildetallerken som passet godt til to

Dato for besøk: april 2024
Takk, Anne Karen D

Anmeldt 4. januar 2024

Har dessverre ikke vært i København siden 2019. Sorgenfri må jeg besøke hver gang jeg er der. Kjempegode smørbrød. De har en veldig god skikk, den iskolde taffel akevitten. Jeg synes den er topp.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Arne R
Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Herlig god mat og vennlige betjening 🇩🇰👏 Vi hadde nydelige «smørrebrød» Anbefaler å forhåndsbestille bord siden det ofte er fullt 🇩🇰

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Expedition613150
Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Kjempe god mat , typiske Danske retter servert av erfarne og hyggelige servitører.
Kan trygt anbefales. Men mann bør bestille bord i god tid , da dette er et populært spise sted godt kjent blant Nordmenn også.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 255p_lk
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Hyggelig ekte Dansk kafé med gode Danske smørbrød og oppmerksomme kelnere som gjorde besøket til en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, runarandrel

Reisende som så på Cafe Sorgenfri, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Cafe Sorgenfri? Del dine erfaringer!