Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”

Grams Lekkerier (Frokost)
Vurdert som nr. 2 av 2 926 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Kjøkken: Dansk, Supper
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Gatekjøkken
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

God mat, koselig plass, med hyggelig betjening.
Perfekt for en rask lunsj med en god venn eller to

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Tom K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (646)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 646 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Herregud, dette var en utrolig sjarmerende og god frokost plass. Vi hadd ikke bestilt frokost på hotellet og ville ha noe kjapt å spise og fant dette fantastiske stedet. Utrolig gode sandwicher, supper, juice og veldig hyggelige personer som jobber der. Hit må dere for å få en utrolig smakfull frokost

Dato for besøk: juli 2018
Takk, M4601AQemilyg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Beste lunsjen jeg noensinne har hatt! Nydelig appelsinjuice, fantastisk varmt smørbrød og knallgod kaffe. Servicen er i toppklasse!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, May T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, billige priser, knall service og hyggelig personale. Deilig smoothie og friske sandwicher. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anette L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

I den lille cafèen, gjemt bort fra den værste bykjerne fant vi muligens verdens koseligste cafè! Ikke bare var det god mat, koselige omgivelser og gode priser, men også utrolig god service. Denne cafèen i seg selv er et godt nok argument for en tur tilbake til København, og det fortløpende! Fantastiske sandwicher, både vegetar og veganske alternativer! Service i beste klasse, jeg er forelsket i dette stedet!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Siljejen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grams Lekkerier (Frokost), så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Grams Lekkerier (Frokost)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din