“Dårlig service”

Vurdert som nr. 2 243 av 3 431 Restauranter i København
Omgivelser: Østerbros
Omgivelser: Østerbros
Anmeldt 4. mars 2024 via mobile enheter

Vi var 15 personer. Vi fikk privat rom som ikke var gjort klart da vi ble vist til rommet. Dette var første gang og vi fikk tildelt 4 små meny ark til 15 pers- uten videre forklaring. Fikk hentet servitøren tilbake etter en stund og måtte samle bestilling på ett ark. For å få drikke måtte vi stå i en kø ved inngangen, der det også var en kø av folk ikke og servitører som måtte brøyte vei for å levere mat Fikk tak i en servitør på ny og måtte litt desperat be om vann til bordet. Etter 80 min fikk vi endelig mat og drikke. Høy luftfuktighet/ dårlig luft i lokalet

Maten var god, hyggelig lokale, men dårlig service og lang venting ga en dårlig smak i munn.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Passenger51718624773

Anmeldt 20. februar 2023 via mobile enheter

Fikk anbefalt stedet av en venninne, og angrer ikke på at vi dro dit! Koste oss med en kjempegod brunsj og mimosa. Deilige, små retter. Koster litt, men så absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2023
Takk, T6993WGanne
Anmeldt 3. oktober 2022 via mobile enheter

Dårlig service, tok lang tid å få maten, små porsjoner og dyrt. Kaffen ble kald før vi fikk maten og enkelte av rettene fikk vi ikke i det hele tatt. Lite behjelpelig personale på stedet.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 167h_vardr
Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Vi var her i Juni 2022 på Brunsj. Fin beliggenhet og utsikt over Sortedams. Hyggelig personalet, god mat og veldig fin atmosfære. Gode retter, gode juicer og limonader. God kaffe. Flott plass å ta en brunsj.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, thoraskildsen
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Hyggelige og sjarmerende lokaler. En følelse av flere verdener, både når det gjelder lokaler og meny. Maten var
velsmakende. Cafe Livingstone anbefales så absolutt!Trøffelpastaen var særdeles god!

Dato for besøk: april 2019
Takk, 144kristit

Reisende som så på Café Livingstone, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Café Livingstone? Del dine erfaringer!