“Veldig god mat”

Vurdert som nr. 9 av 3 635 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Maten var veldig bra, men det tok nesten en og en halv time og lage og servere den. Vi gledet oss til å drikke King Fisher eller Cobra men det var ikke en gang en lys pilsner på menyen.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, mortenr774

Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Beste indiske rett noen gang. Kjempe hyggelige ansatte. Lokalene er enkle men med romantisk stemning. Ligger litt utenfor sentrum men absolutt verdt et besøk!!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, ilnor
Anmeldt 18. juli 2019

Vi valgte Chef’s menu og fikk da ulike retter fra menyen. Fantastisk mat, mye smak og koselig atmosfære. Servitøren vår Bobby var utrolig hyggelig og servicen var på topp.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, lise z
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Maten var utrolig god. Bobby (servitøren) var veldig hyggelig og tok godt vare på oss.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Kristian B
Anmeldt 22. februar 2019 via mobile enheter

Bestilte forrett. Begge tok 1 bit og satt det vekk.
Samme skjedde med hovedrett.
Bestilte også nan brød . Det var tatt i micro og var ekstremt seigt.
i tillegg ventet vi 1 time på maten. Vi besøkte dette stedet som ligger 30 min å gå fra tivoli fordi det fikk bra score på tripadvisor. Jeg skal slutte å sjekke tripadvisor. Det må være korrupt.
IKKE BESØK DETTE STEDET .....

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 912catov

Reisende som så på Zahida, så også på

Har du vært i Zahida? Del dine erfaringer!