Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Zahida

Zahida
Vurdert som nr. 8 av 3 007 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 168 - kr 705
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

En fortreffelig kveld med den beste maten jeg har spist på lenge. Vi valgte meny hvor vi fikk servert litt av alt. Kommer helt klart tilbake👌Veldig god service👌🤩🤩

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, 681jannickeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 660)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 1 660 anmeldelser

Anmeldt 19. mai 2023

Denne restauranten hadde fantastisk service, svært god mat og vin! Også for dei som treng glutenfri mat. Ein cøliakers beste matopplevelse i København!

Dato for besøk: mai 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sissel H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk fra start til slutt!

Varm velkommen, nydelig mat, gode viner og for en stemning i restauranten.
Smaksmeny med noe av det beste vi har spist av indisk/pakistansk.

Denne opplevelsen vil vi huske

Dato for besøk: april 2023
Takk, Happy F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Helt nydelig sammensetning av 4 retter med tilpasset øl-sammensetning. Maten var god, man ble veldig mett og servicen var bra.

Dato for besøk: april 2023
Takk, fredrikhu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2023

Vi spiste her tidligere i uken. Det var en fantastisk opplevelse, nydelig mat og kanskje den beste indisk/pakistanske maten vi har smakt. 8-åringen elsket butter chicken og vi hadde en nydelig kveld. Servitørene legger mye i å være sosiale og "ekstra", kanskje litt mye og tilgjort😅

Dato for besøk: april 2023
Takk, kar k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zahida, så også på

 

Har du vært i Zahida? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.