“10 av 10!”

Omgivelser: Indre Vesterbro
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

10 av 10!
Anbefales på det varmeste! Fantastisk service, utrolig koselig restaurant og veldig bra mat :) Meget bra! Turens saftigste tips til Buono👊🏼

Takk, pstoeldal

Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Vi bestilte bord via TripAdvisor, men måtte ringe å utsette besøket 30 min, dette var ikke noen problemet. Restauranten var full og det var tydelig at dette er et populært sted. Vi spiste en fortreffelig 4 retters middag og var strålende for lyd med alle rettene. Kan virke som det er en italiensk far og sønn som driver stedet og legger stoltheten sin i at mat og service skal være perfekt! Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 858kaisaa
Anmeldt 27. mars 2018

Vi spiste middag her, med vår 7 år gamle sønnen. Vi hadde lasagna, papardelle med trøffler og pasta di mare. Alt var nydelig! Husets vin ville jeg ha navet på, den var veldig god. Stille og rolig, behagelig interiør og atmosfære. De hadde ekte italiensk gelatto også. Alt ble spist opp og her skal vi tilbake igjen! 10 av 10 poeng!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, ARosenvinge
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat i rolige omgivelser. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Rask servering og god oppfølging.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, hansepils
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Det var andre dagen vi var i København på vår lang weekend. Denne restauranten hadde bra score, og vi bestemte oss for å prøve den. Vi fikk bord, og kl. 20:00 møtte vi opp. Vi ble straks tilvist bord innerst ved baren. Betjeningen var raskt på plass med menyen, men kunne foreslå dagens to menyer som besto av flere retter. Meny 1 hadde tre retter, mens meny 2 som hadde 4 retter. Jeg valgte meny 2. Etter å fått servert drikke, gikk det ikke lange stunden før rett nr. 1 var på plass. Det var en pruchetto. Den smakte godt. Brødet var sprøtt og godt rikt toppet med tomat. Etter en stund kom rett nr. 2. Det var en seng av risotto. Den smakte også godt. Hovedretter var en mørbrad med portvinsaus, små, kokte poteter, en seg av bacon mash potao på en halvt stykke squash. I tillegg var det en lite stykke kålrot purre og et stykke stekt paprika. Sammensetningen av de forskjellige delene, gjorde at det smakte godt. Til slutt kom siste rett, dessert. Den besto av et stykke tiramisu , pistasj is, pannacotta, et jordbær med jordbærsaus. Det lå også et stykke kiwi på tallerken. Det tok jeg ikke, for den reagerer jeg allergisk på (kvelning). Servicen var bra. Atmosfæren like så. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2017
Takk, AndersZorn

Reisende som så på Ristorante Buono, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Ristorante Buono? Del dine erfaringer!