“Fantastisk matopplevelse!”

Vurdert som nr. 39 av 3 421 Restauranter i København
Omgivelser: Indre Vesterbro
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 27. februar 2024 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk matopplevelse! Vi bestille forrett på deling, hver vår hovedrett og en dessert. Alle var fornøyd med maten, servicen var også særdeles god. Anbefales på det sterkeste og vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, MortenAmundsen

Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

God drikke, nydelig mat og fantastisk servitør! Vi hadde bobler, biff og rødvin. Kelneren lagde god stemning og var lett å få kontakt med, han gjorde kvelden fantastisk! Hadde ein nydelig kveld! Anbefales!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Karen P
Anmeldt 18. mai 2023 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt men fikk bord etter ca. 15min. i den mest travleste tiden.
Rask service og god mat og drikke.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 583christv
Anmeldt 28. oktober 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk vin. Vi var seks venner og alle var fornøyde. Verdens beste lammekoteletter. God service. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Aaste B N
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Familie på 4 feiret 16 årsdag her. Strålende service og mat, og bursdagsbarnet ble sunget for og var veldig fornøyd.
Vi hadde carpaccio av indrefilet og laks, kjempe reker og blandet antipasti med til forretter, lasagne og carbonara til hovedrett, og det bar rikelig så var ikke plass til dessert. Ble også anbefalt en nydelig barbera vin som passet utmerket til det vi spiste i tillegg til ett glass prosecco som aperitiff og limonchello og espresso etter mat. Ett sted som legger sin ære i mat og service med hyggelig atmosfære og bra prisnivå. Vi kommer gjerne tilbake for å prøve ut mer av menyen. Takk for god service og en super bursdagsfeiring 😊

2  Takk, 727hannej

Reisende som så på Ristorante Buono, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Ristorante Buono? Del dine erfaringer!