Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jaqueline W
2,0 av 5 boblerAnmeldt 29. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med venner
Chris Juel Nielsen, OwnerManon Les Suites - Guldsmeden Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. sep. 2022
Hej,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at kende vores gæsters oplevelse, så vi kan gøre det bedre fremadrettet.

Vi er kede af at I ikke har fundet oplevelsen tilfredsstillende. Miljøet i atriumgården kan føles lidt fugtig. Det kræver dog et vist miljø for at junglen kan vokse og vi bevare det unikke udtryk.
På værelserne er der klimaanlæg, så jeg håber I gjorde brug at dette, hvis det var her I fandt miljøet fugtigt. Vores mindste værelser er 35 kvm2, og er det største værelser i den mindste kategori i København. Men vi vil anbefale jer at booke en Classic Suite næste gang hvis I har brug for mere plads. Vi beklager selvfølgelig meget at sæben var tom og bruseforhænget beskidt. Husk altid at kontakt receptionen når I er på hotel, så vil de med glæde hjælpe jer på en hver tænkelig måde for at I ikke tager hjem med følelsen af at det ikke levede op til jeres forventninger.

Tak for besøget og forsat god sommer.

De bedste hilsner,
1.6 km fra Manon Les Suites - Guldsmeden Hotels
Svømmebasseng
Se flere hoteller i København
Anmeldt 4. juli 2022

Vi fikk god service, hyggelig betjening.
Gode og vakre rom med gode senger. Vakkert atrium med basseng.
Vi benyttet ikke restauranten på hotellet og vi fikk dessverre ikke benyttet bassenget.
Men alt så meget innbydende ut. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2022
    • Renslighet
Takk, sisseln2015
Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Bassengområdet er noe av det fineste jeg har sett, men det stopper desverre der.
Fukten fra bassenget henger igjen i resten av hotellet. Fuktig luft i hele rommet. Badet var trangt og hadde nesten ingen ventilasjon. Vannet fra dusjen renner mot soverommet slik at det blir fuktskader på døra og dørlisten. Jeg så flere sølvkre på badet.
Det er veldig lytt gjennom veggene, og du hører discomusikk fra bassenget når du skal sove.
Hører også de andre soverommene.
Belysningen på soverommet er veldig upraktisk. Sterkt hvitt lys over sengen, og nesten ikke lys i stuen.
Sikkert et flott hotell for festglad ungdom.

Hvis man vil bestille rom via Guldsmeden vil jeg heller anbefale Babette som har langt høyere standard :)

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, solv_rh2018
Anmeldt 28. mars 2022

Et helt fantastisk hotell, med fine og smilende ansatte. Rommet var stort, sengen god og bassengområde en drøm. Deilig økologisk frokost og avslappet stemning toppet det hele. Maten i restauranten var også nydelig. Anbefales på det varmeste.
Et perfekt hotell både for vennetur og for en romantisk get-away.

Dato for oppholdet: mars 2022
    • Sovekvalitet
Takk, 407ingunnb
Guldsmeden Hotels, Markedsføring på Manon Les Suites - Guldsmeden Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2022

Kære Ingunn

Tusinde tak for dine smigrende ord om Manon les Suites.

Vi er super glade for at i har fået nydt jeres ophold, samt vores Bali inspirerede faciliteter.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen på ny.

Varme hilsner,
Team Manon les Suites

Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Flott hotell, med ekstra særpreg. Veldig hyggelig atmosfære i hotell baren. Varmt og godt i bassenget. God frokost. Fine rom med tøfler og morgenkåper. Miljøvennlig fokus på det meste. Sentralt med kort vei til shopping.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, 916linnb
Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Vi bodde her en natt, men ble dessverre noe skuffet. Rommet vårt var egentlig stort og fint, med egen stue og soveromsdel. Luften var imidlertid veldig dårlig, og dette til tross for at vi sov med åpne vinduer. Badet var dessuten trangt og fuktig. Ettersom det ikke var en ordentlig avgrenset dusj, ble hele rommet klissvåt etter dusjing. Gode senger og hygieneprodukter på badet (disse får du også kjøpt i resepsjonen).

Ellers var konseptet med basseng i kjelleren veldig fint. Ettersom bassenget ligger helt åpent til lukter imidlertid hele hotellet klor.

Grei beliggenhet, ikke så langt unna rådhuset og tivoli. Kort vei til metro som tar deg direkte til flyplassen.

Hotellet er dyrt i forhold til hva du får for pengene. Vi syntes ikke det fremstår som et femstjerners hotell, og kommer nok ikke tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2019
4  Takk, veronsc