“Nydelig kjøtt”

Vurdert som nr. 282 av 3 629 Restauranter i København
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig kjøtt og masse tilbehør, men uoppmerksom personal, tallerken ble ikke ryddet av bordet og ingen forespørsel om påfyll av drikke. Dessert bordet var ikke fylt på

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, Anita A

Anmeldt 4. august 2022

En kollega av meg anbefalte stedet og det var jammen bra, for her var det god mat!
En buffet med forskjellige type poteter, salat, gode maiskolber! Og 2 køer der den ene var til rosa kjøtt, mens den andre til godt stekt. Vi prøvde kenguru og det var faktisk veldig godt. Andebrystet også.
De har også barnebuffet og sønnen min koste seg også.
Desserten vi hadde var sjokolade brownies med is. Veldig godt!

Takk, AST81
Anmeldt 12. april 2019 via mobile enheter

God mat, hyggelig personell og koselige lokaler. Enkelt å booke bord via nettsted. Vi traff akkurat på en kveld med 20%
Anbefales!

Dato for besøk: april 2019
Takk, toneir_na
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk bord selv på en onsdag det va fult ,maten va meget god og mye forskjellig kjøtt å velge i og masse deilig tilbehør .smakte utmerket .her kommer vi lett på neste tur til København .

Takk, Dicte190502
Anmeldt 23. desember 2017 via mobile enheter

Stor buffet med noe for de fleste. Vi var to voksne og tre ungdommer som hadde en fin kveld hvor vi fikk smake kjøtt vi ellers aldri hadde forsøkt. En stor salatbar med tilbehør gå et flott måltid. Det som gjerne trekker litt ned er sen servering av drikkevarer og rydding av tomme tallerken.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Trine G

Reisende som så på Restaurant Flammen København Nyropsgade, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Restaurant Flammen København Nyropsgade? Del dine erfaringer!