Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 77
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 77
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.09.21
Agoda.com
USD 51
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.09.21
Hotels.comUSD 77
PricelineUSD 77
CheapTicketsUSD 77
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 592)
Filtrer anmeldelser
1 592 resultater
Vurdering fra reisende
740
493
188
97
74
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
740
493
188
97
74
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 592 anmeldelser
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Et av de beste stedene jeg noensinne har overnattet!! Fantastisk atmosfære. Ingenting å klage på. Små rom - men det veier alt det andre hostelet har å by på opp for. De har det lille ekstra. Hyggelig personale og veldig enkelt å sjekke inn og ut.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Kikke91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Steel_HouseCPH, Receptionschef på Steel House Copenhagen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Kristine,


Thank you for such a stunning review!

We loved having you here and we hope to see you in a near future.


Have a great weekend! :)

Sincerely,
Viorica Pogor
Front Desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Små super koselig rom ,sengen e bare helt tipp topp .meget rent og fint .og et stort pluss at det ikke e teppe på golvet noen sted .kommer lett igjen .ligger meget kort fra alt lett å komme seg rundt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dicte190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Burde kommet tydeligere frem i ulike beskrivelser at hostellet har bittesmå rom.
Det er kult design på stedet, men renholdet er elendig. Dyrt til å være såpass lav standard. Fint for unge mennesker som reiser på budsjett og ikke er opptatt av renhold...
Beliggenheten er i et rolig område nært tivoli og strøget.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, LaDurr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

5 i vår familie, 6-mannsrom for oss selv. Veldig stilig interiør, moderne, rent og enkelt. Veldig trangt med mye bagasje, men funksjonelt. Alle fikk hver sin bås med lys i taket og lader til mobil. Nummererte senger, knagger og skap. Fint for familie, evt en gjeng. Ikke så bra for romantikk. Garasje i kjeller supert. Basseng og trimrom for en slant ekstra. Det må også betales for frokost og kaffi. Veldig stilig interiør. Hyggelig personale!

Kan anbefales, reiser gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, aasne75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Unikt konsept, lun atmosfære og perfekt beliggenhet. Anbefaler alle! Stilige rom. Mulig med yoga, leie av sykler, treningsrom, guidet løpetur, shuttle board, biljard,kino, svømming. Vil absolutt komme tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mariabM6795WI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser